McIntosh MHT300

1131 x bekeken | geplaatst op 4 mei 2024kenmerken

Merk McIntosh
Categorie AV Versterker
Type McIntosh MHT300
Serienummer
Conditie Als nieuw
Bouwjaar
Geplaatst op 04-05-2024

Beschrijving


Te koop: McIntosh MHT300 (Verkregen door inruil, in nieuwstaat met alle toebehoren aanwezig)
Normale prijs: €9.990,-
OP aanvraag

Vragen over dit of andere producten die wij aanbieden ?
Neem gerust contact met ons op.

Telefonisch via :
Tel. +31 (0) 6 – 8359 40 19

Whatsapp :
Tel. +31 (0) 6 – 8359 40 19

Email :
Info@audioexpert.nl

AudioExpert Den Bosch
Hinthamerstraat 111-113
5211 MH Den Bosch

Zo - Gesloten
Ma – Gesloten
Di – 10.00u – 18.00u
Wo – 10.00u – 18.00u
Do – 10.00u – 18.00u
Vr – 10.00u – 18.00u
Za – 10.00u – 17.00u

Blockbuster-power. De McIntosh MHT300 Home Theatre-receiver is een compromisloze 7.2 (of 5.2.2)-kanaals home theatre-krachtpatser die jouw emotionele band met wat je aan het kijken bent zeker zal versterken. Met ondersteuning voor adembenemende 8K/60Hz en 4K/120Hz video en toonaangevende home theater surround sound audioformaten Dolby Atmos en DTS:X, plus het leveren van 120–150 watt aan legendarisch McIntosh-vermogen aan jouw home theatre-luidsprekers, zal de MHT300 jouw dromen over thuisbioscopen uit laten komen.

Continu vermogen voor alle luidsprekers. Laat je niet misleiden door hoge watts per kanaalspecificatie die door veel andere AV-receivers op de markt worden vermeld, want vaak zal de kleine lettertjes aantonen dat die vermogens alleen van toepassing zijn op slechts twee aangestuurde kanalen. Dat is misschien prima voor een stereo-installatie, maar een thuisbioscoop heeft veel meer dan alleen twee kanalen om aan te sturen.

Bij de MHT300 zijn de vermogenswaarden voor alle zeven kanalen die worden aangestuurd. Dat betekent dat elke luidspreker van 4 ohm 150 watt ontvangt en elke luidspreker van 8 ohm 120 watt hartverscheurende McIntosh-kracht ontvangt om al jouw favoriete films en videocontent tot leven te brengen. Elke explosie, elke autoachtervolging, elke snelle vlucht van een straaljager of ruimteschip, elk gebrul van de menigte na een winnende score wordt natuurgetrouw weergegeven met 120 – 150 watt op al jouw luidsprekers. Met de MHT300 hoef je je niet langer af te vragen of elke luidspreker het volledige vermogen krijgt dat op de doos staat vermeld.

Uitbreiden met jouw behoeften. De MHT300 kan ook met jouw theater meegroeien, aangezien de afzonderlijke versterkermodules op vele manieren kunnen worden geconfigureerd om aan een specifieke luidsprekerconfiguratie te voldoen. Als jouw thuisbioscoop op een dag uitbreidt tot meer dan zeven kanalen, kunnen extra externe versterkers worden aangesloten op de MHT300 om ze van stroom te voorzien via de audio-uitgangen Height 1 en Height 2. Een externe versterker, zoals de McIntosh MI254 4-kanaals versterker, zou op deze uitgangen worden aangesloten om deze extra luidsprekers aan te sturen. Dit zou de MHT300 effectief veranderen in een 7.2.4-kanaals AVR.

Zelfs als je geen extra luidsprekers aan jouw thuisbioscoop toevoegt, kan er meer vermogen worden toegevoegd. Als je bijvoorbeeld besluit dat je meer vermogen wilt voor de linker- en rechtervoorluidsprekers, kun je met een externe stereoversterker aan het systeem systeem toe te voegen (zoals de McIntosh MI502) en deze aan te sluiten op de MHT300 door simpelweg de jumper van de geselecteerde kanalen te verbinden met de ingang op de stereoversterker. Of je kunt een monoversterker met een hoger vermogen aansluiten om de middenkanaalluidspreker aan te sturen. In deze gevallen worden de geselecteerde kanalen aangestuurd door de krachtigere externe versterker.

State of the Art Room-correctie. Geavanceerde kameraanpassing en -correctie wordt geleverd via Dirac Live Room Correction. Dirac Live is een geavanceerde kamerakoestische oplossing waarmee gebruikers hun geluidssystemen kunnen optimaliseren en ongewenste effecten die door de kamer worden geïntroduceerd, kunnen verminderen. Dirac Live maakt gebruik van speciaal gebouwde audio-algoritmen en biedt kamercorrectie van wereldklasse met tijddomeincorrectie door middel van gepatenteerde mixed-phase filtertechnologie – iets dat alle andere oplossingen missen. Dirac Live is niettemin gebruiksvriendelijk, met een intuïtieve gebruikersinterface en stapsgewijze begeleiding die een snelle installatie en robuuste personalisatie mogelijk maakt.

Dirac Live wordt vertrouwd door tal van hifi- en thuisbioscoopfabrikanten, van bekende namen tot de meest begeerde designermerken. Hun oplossing voor kamercorrectie heeft honderdduizenden tevreden gebruikers over de hele wereld een ongeëvenaarde getrouwheid gebracht, in luistersituaties die uiteenlopen van stereo-opstellingen in de slaapkamer, professionele mengstudio’s en enkele van ‘s werelds meest exclusieve thuisbioscopen.

Connectiviteit. De MHT300 heeft vier HDMI-ingangen en één HDMI-uitgang. Elke HDMI-poort is HDCP 2.2-compatibel en ondersteunt 8K/60Hz en 4K/120Hz. Alle poorten hebben een bandbreedte van 18 Gbps en zijn compatibel met High Dynamic Range (HDR)-formaten Dolby Vision, HDR10 en HLG; 4:4:4 kleurafstand; Rec. 2020; en 3D-video-doorvoer.

De HDMI-uitgang is voorzien van verbeterde Audio Return Channel (eARC) functionaliteit. Met Audio Return Channel kan een compatibele tv audiogegevens via de HDMI-kabel naar de audio-videoprocessor sturen, waardoor er geen aparte audiokabels meer nodig zijn. eARC biedt verbeterde bandbreedte, zodat audioformaten met een hogere resolutie, zoals DTS-HD Master Audio, DTS:X, Dolby TrueHD en Dolby Atmos, via de HDMI-kabel kunnen worden verzonden, waardoor de MHT300 de best mogelijke geluidskwaliteit kan leveren. Twee coax en twee optische digitale audio-ingangen zijn inbegrepen om extra audio-apparaten aan te sluiten, terwijl twee subwoofer-uitgangen je in je theater zoveel bas laten horen als je maar wilt.

Zeven hoogwaardige 32-bits digitaal-naar-analoog-converters (DAC’s) bieden verwerking van audiofiele kwaliteit. Bas- en treble-toonregelaars zijn inbegrepen om de audio fijn af te stemmen op jouw persoonlijke voorkeuren. Stevige 5-weg luidsprekerklemmen zorgen voor een stevige verbinding van uw luidsprekerkabels, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat ze losraken.

Eenvoudige installatie. Installatie en configuratie zijn eenvoudig uit te voeren via de computerinterface. De MHT300 kan worden bediend via de meegeleverde afstandsbediening, of de MHT300 kan worden geintegreerd in een domoticasysteem via het RS232-besturingsprotocol. De MHT300 is een kunstwerk dat vooraan en in het midden van de thuisbioscoop kan worden geplaatst zodat iedereen ervan kan genieten. 3U rackformaat.

Andere functies:
Power Guard-technologie voor signaaloverbelasting die oversturing en beschadiging van uw luidsprekers voorkomt
Sentry Monitor kortsluitbeveiligingscircuit dat de uitgangstrap uitschakelt als de stroom ooit onveilige bedrijfsniveaus nadert en vervolgens automatisch wordt gereset wanneer de bedrijfsomstandigheden weer normaal worden
Power Control om andere aangesloten McIntosh-componenten automatisch in en uit te schakelen
Milieuvriendelijke aan/uit-signaaldetectie die het apparaat uitschakelt als er gedurende een bepaalde tijd geen ingangssignaal is gedetecteerd en – misschien handiger – de MHT300 automatisch inschakelt wanneer hij een signaal van de thuisbioscoop detecteert
Een FM-tuner om te genieten van gratis radio-uitzendingen via de ether
EDITORS' CHOICE