Massdrop x Cavalli Tube Hybrid + Miflex cap mod + LPS

299 x bekeken | geplaatst op 20 april 2024

€ 249,-kenmerken

Merk * Anders
Categorie Hoofdtelefoon versterker
Type MCTH
Serienummer
Conditie Gebruikt
Bouwjaar
Geplaatst op 20-04-2024

Beschrijving


Hierbij verkoop ik mijn gemodificeerde Massdrop x Cavalli Tube Hybrid hoofdtelefoonversterker inclusief LPS. De condensatoren heb ik geüpgradet naar niets minder dan Miflex KPCU`s (papier en polypropyleen met massieve koperfolie). In combinatie met de Genalex Gold Lion E88CC/6922 die de standaardbuis heeft vervangen, is dit misschien wel de best klinkende MCTH die je kunt vinden.

De lineaire voeding heeft een R-core transformator die geschikt is voor 230V. De meegeleverde originele externe schakelende voeding werkt zowel op 115V als op 230V. Merk op dat die schakelende voeding een Amerikaanse stekker heeft, hoewel ik geen idee heb waarom je deze zou willen gebruiken in plaats van de LPS :-)

Naast de originele externe voeding wordt de versterker ook geleverd met de originele doos en hoes. De buis is vrij nieuw en heeft er enkele tientallen uren op zitten - ingebrand, als je wilt.

Is alles A+? Nee, ik ben de tweede eigenaar en het voorpaneel heeft een klein deukje aan de bovenkant waar de zwarte coating heeft losgelaten. Het is klein, maar bekijk het voor de zekerheid eens op de foto`s. Ook is er, net als bij veel MCTH`s, een lichte kanaalonbalans. Bij lagere volumes is het rechterkanaal iets luider dan het linker. En net als bij andere MCTH`s verdwijnt dit als de volumeknop rond 9 uur en hoger komt.

Ik zal eerlijk zijn: het grootste deel van de prijs bestaat uit de LPS en Miflex KPCU’s. Een normale MCTH kan wellicht voor € 75 worden gekocht, maar tel daarbij op € 100 plus € 160 voor het ontvangen van nieuwe Miflex KPCU`s en een LPS. Ik verkoop de MCTH en de LPS alleen als set, en hierbij met 30% korting op die extra`s.

Als u geïnteresseerd bent, neem contact op en we bepalen de verzendkosten. Hij kan ook worden opgehaald en beluisterd in Haaksbergen.

P.S. zoals bij alle MCTH`s is de uitgangsfase omgekeerd. Als je dat bezwaarlijk vindt, dan lever ik voor € 20 extra op maat gemaakte XLR-naar-RCA-interconnects in die het RCA-signaal naar de negatieve XLR-polariteit leiden. En voila: min min is plus en je hebt weer een normale fase.
EDITORS' CHOICE