Focal Bathys Zwart

417 x bekeken | geplaatst op 4 maart 2024

€ 665,-kenmerken

Merk Focal
Categorie Hoofdtelefoons
Type Bathys Zwart
Serienummer
Conditie (Webshop Retour) Geretourneerd product in geopende originele verpakking. Compleet met onbeschadigde accessoire(s)/onderdelen. 100% technisch in orde.
Bouwjaar
Geplaatst op 04-03-2024

Beschrijving


Prijs is per stuk - De Focal Bathys is een gesloten hoofdtelefoon met ANC (Active Noise Cancelling). Geluidskwaliteit staat bij Focal voorop.

DAC functionaliteit
De Focal Bathys heeft een interne DAC met een High Resolution fuctie in 24 bits / 192 kHz. U kunt de Focal Bathys aansluiten op een computer via USB om zo geluid in hoge resolutie te kunnen beluisteren.

Connectiviteit
De Focal Bathys beschikt over een USB-C aansluiting (voor DAC functie en opladen) en een 3,5mm jack aansluiting. De Focal Bathys heeft een bluetooth verbinding (versie 5.1) en geeft u volledige bewegingsvrijheid en een meeslepende luisterervaring. De Focal Bathys heeft ondersteuning voor SBC, AAC, aptX en Adaptive aptX. De ANC geeft een luisterervaring zonder verstoring door achtergrondgeluid met verschillende modi: Silent, Soft of Transparency.

Materialen
De Focal Bathys is gemaakt van stevige materialen. Hij beschikt over magnesium beugels en de hoofdband is gemaakt van een lederen afwerking met aluminium schuifmechaniek. De oorkussens zijn makkelijk te vervangen.

Digitale assistent
De Focal Bathys heeft ondersteuning voor Google Assistant en Amazon Alexa. Daarnaast heeft de Focal Bathys officieel compatibiliteit voor iPhone. Focal heeft een eigen app die toegang geeft tot gedetailleerde instellingen van de hoofdtelefoon.

Accuduur
De Focal Bathys is uitgerust met Fast-Charging. Met slechts 15 minuten kan de hoofdtelefoon er weer 5 uur tegenaan. Volledig opgeladen gaat de Focal Bathys met ANC ingeschakeld circa 30 uur mee voordat deze weer opgeladen moet worden.

Aanbieder


Stassen Hifi
binnenkort weer open
Grotestraat 23
5931 CS Tegelen
EDITORS' CHOICE