T+A CARUSO R Multi-bronontvanger

324 x bekeken | geplaatst op 2 maart 2024

€ 2.200,-



kenmerken

Merk T+A
Categorie AV Receiver
Type
Serienummer
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2019
Geplaatst op 02-03-2024

Beschrijving


Het hart van de Caruso R is het T+A NavigatorOS: een 7-inch touchscreen bundelt alle bedieningselementen en geeft albumhoezen direct op het apparaat weer. De volledige systeemarchitectuur van de NavigatorOS is hierop gebouwd om zo min mogelijk bedieningsstappen te vereisen.

Het achterste connectorgedeelte is een indrukwekkend symbool van de veelzijdigheid van de Caruso R. Vanaf de eerste dag van zijn ontwikkeling werd de Caruso R opgevat als het centrum van een hoogwaardig en veelzijdig hifisysteem. Bronnen mogen geen beperking vormen: analoge en digitale ingangen openen de volledige muzikale verscheidenheid, van draaitafels met phono-voorversterkers tot tv`s of settopboxen. De brug naar mobiele en netwerkbronnen wordt verzorgd door de ingebouwde USB-ingangen en de LAN-, WLAN- en Bluetooth-verbindingen, waarvan de signalen worden geïmplementeerd door de T+A Streaming Client SC 100. De SC 100 werd voor het eerst gebruikt in de Caruso en biedt toegang tot diensten zoals Gracenote Music ID, Airable Music Services, Spotify Connect, Apple AirPlay en Amazon Music via Alexa. De mogelijkheden van internet worden niet langer alleen maar gebruikt – ze worden versterkt.

Tuner / Versterker
Ondanks de focus op progressieve bronnen is er extra nadruk gelegd op de DAB- en FM-tuners en zo afgestemd dat deze de signalen van een hoogwaardige thuisantenne optimaal weergeven. De besturing van het gehele versterkergedeelte wordt overgenomen door de ingebouwde DSP, die de frequentieresponsen lineariseert en optimaliseert, alle in- en uitgangen schakelt en beheert en de krachtige eindversterkers aanstuurt

CD Speler
Formaten / Frequentierespons
CD-DA (12 cm), CD-R*, CD-RW*
Audio-cd, MPEG 1 Layer 3 (MP3),
Windows Media Audio (WMA, DRM niet ondersteund) / 2 Hz - 20 kHz / 100 dB / CD-tekst

Streaming-client
Maten
MP3, WMA, AAC, OGG Vorbis, FLAC, WAV, ALAC
Diensten
Tidal, Deezer, Amazon Music, qobuz, Spotify Connect (abonnement vereist), DLNA
Interfaces
LAN: Fast Ethernet 10/100 Base-T / WLAN: 802.11 b/g/n

Bluetooth
A2DP 1.2 (audio), AVRCP 1.4 (bediening) / aptX®, MP3, AAC, SBC
Bidirectionele spoelbak + bron

Versterker
Nominaal vermogen bij 4 ohm 2 x 100 watt / bij 8 ohm 2 x 50 watt
Pulsvermogen bij 4 ohm 2 x 150 watt/ bij 8 ohm 2 x 75 watt
THD




EDITORS' CHOICE