Dali Sub E-9 F Zwart

420 x bekeken | geplaatst op 21 januari 2024

€ 495,-kenmerken

Merk Dali
Categorie Luidspreker front
Type Sub E-9 F Zwart
Serienummer
Conditie (Webshop Retour) Geretourneerd product in geopende originele verpakking. Compleet met onbeschadigde accessoire(s)/onderdelen. 100% technisch in orde.
Bouwjaar
Geplaatst op 21-01-2024

Beschrijving


Prijs is per stuk - De Dali Sub E-9 F is een 9" subwoofer gemaakt van puur aluminium. De Dali Sub E-9 F kan veel lucht verplaatsen met kracht en precisie voor zeer dynamische prestaties. Met LFE en Line ingangen zijn Dali subwoofers compatibel met bijna elke versterker en receiver. De kast en driver van de Dali Sub E-9 F zijn perfect op elkaar afgestemd om een krachtige basweergave te leveren.

De Dali Sub E-9 F bevat een 9" aluminium conuswoofer die stijf en lichtgewicht is. De sub is makkelijk te integreren met front luidsprekers. De constructie van de conus zorgt ervoor dat er geen noodzaak is voor een stofkap.

De geïntegreerde 170 Watt RMS Klasse D-versterker van de Dali Sub E-9 F is zeer lineair en geeft audio met absolute integriteit weer. De Dali Sub E-9 F is ontworpen voor maximaal continu vermogen en levert ook 220 watt piekvermogen voor veeleisende filmsoundtracks en muziek.

De Dali Sub E-9 F heeft een solide MDF-kast en is verkrijgbaar in de afwerkingen zwart of wit en heeft een bijgewerkte frontplaat met satijnen afwerking.

Om mogelijke trillingen onder de subwoofer te elimineren, verhogen vier extra grote, op polymeer gebaseerde spikes de kast met 30 mm, waardoor deze effectief wordt losgekoppeld van de vloer.

Aanbieder


Stassen Hifi
binnenkort weer open
Grotestraat 23
5931 CS Tegelen
EDITORS' CHOICE