Acoustic Signature Primus met Hana SH element

356 x bekeken | geplaatst op 18 januari 2023

€ 2.300,-kenmerken

Merk Acoustic Signature NEO
Categorie Draaitafel
Type
Serienummer
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2021
Geplaatst op 18-01-2023

Beschrijving


Acoustic Signature Primus met Hana SH element

Prachtige Acoustic Signature Primus met Hana SH element en TA-700 arm. Dit alles is perfect op elkaar afgestemd en speelt op hoog niveau.
Nu te beluisteren in onze demoruimte.

Optisch: 10
Technisch: 10
Garantie 12 maanden
Bouwjaar 2021

Kijk voor meer high-end audio apparatuur bij onze andere advertenties!

Het Duitse Acoustic Signature heeft zich de laatste jaren steeds meer bewezen als een fabrikant van hoogwaardige duurzame draaitafels.
Ook deze Primus is daar een uitstekend voorbeeld van.
Een mooi doordacht hoogwaardig product dat muziek maakt en dat in lengte van jaren.

Via ons bedrijf Mister-Hifi bieden wij zowel nieuwe als gebruikte apparatuur van goede kwaliteit aan. Dit alles tegen een concurrerende prijs/kwaliteit verhouding. Alle merken en modellen aangeboden zijn door ons getest en beoordeeld op hun kwaliteit en muzikaliteit.

Een goed advies, meedenken, samen eruit halen wat er in zit. Alles op basis van jarenlange ervaring en met als doel: Muziekweergave van de beste kwaliteit voor een ieders portemonnee.

De aanschaf van jong gebruikte apparatuur is een uitstekende manier om kwaliteit aan te schaffen voor een aantrekkelijke en betaalbare prijs. Alle aangeboden apparatuur is in ons bezit, verkeert in goede conditie en is natuurlijk op afspraak te beluisteren en/of te bezichtigen. Voor een totaaloverzicht van de aangeboden apparatuur klik op de link: Bekijk meer advertenties

Op veel van de aangeboden apparatuur wordt zelfs garantie verleend. Dit staat altijd bij het betreffende apparaat vermeld en is onder andere afhankelijk van de leeftijd van het apparaat. De garantie termijn van een gebruikt apparaat loopt uiteen van 1 maand tot 12 maanden.

Bij Mister Hifi geen opdringerige manier van verkoop! Goed advies! Gezelligheid, het beluisteren van maar bovenal genieten van de muziek staan voor mij voorop. De koffie staat dan ook altijd voor u klaar!

Openingstijden:
Wij zijn dagelijks op afspraak geopend. Enkel op afspraak omdat wij graag serieus de tijd nemen voor onze klanten. U kunt via onze website een demoruimte reserveren. Uiteraard zijn wij ook dagelijks te bereiken via de telefoon of whatsapp (+31)06-55553447. Wij zijn gevestigd in Oosterhout (bij Breda) en hebben meerdere demoruimtes variƫrend in grootte. U kunt bij ons voor de deur parkeren.

Heeft u een vraag? Bel ons of stuur een whatsapp bericht naar (+31)06-55553447

Aanbieder


Mister Hifi
op afspraak weer open
Abdis van Thornstraat 68b
4901ZB Oosterhout
EDITORS' CHOICE