Pluto

464 x bekeken | geplaatst op 15 september 2022

€ 16.000,-kenmerken

Merk Pluto Audio
Categorie Loopwerk
Type 12A black
Serienummer 43
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2020
Geplaatst op 15-09-2022

Beschrijving


Specialty! In nieuwstaat verkerende draaitafel van Pluto audio (€ 15.900,– inclusief alle opties). De gemonteerde toonarm is een nieuwe Acoustical Systems ‘Aguilar’ (€ 7.990,–) en wordt wereldwijd gezien als een van de allerbeste toonarmen. Het draaiplateau is zowel aan de onderzijde, alsook aan de bovenzijde voorzien van de optionele koperplaat van 0,5 cm.

De Pluto Audio 12A black mk2 heeft de mk1 vervangen. Gebleven is het diamant lager, welke overigens wel verbeterd is. De nieuw ontwikkelde ontkoppelingsvoeten komen nu uit eigen Pluto stal. De vernieuwde motor is volledig ontkoppeld opgehangen in de zwarte motorbehuizing en de optionele dubbele snaar pully drijft de 2 snaren aan.. De motor, voeding, elektronica zijn allen state-of-the-art. Optioneel: Pluto platenpuck.

De geluidsmatige winst van deze ‘full blown Pluto’ is een toename van de dynamiek en kracht en openheid. En wat me verbaasde, is dat de verfijning en eerlijkheid in klankkleur en klankrijkdom aangekomen zijn op het niveau: kan het nòg waarheidsgetrouwer? Overigens is het ook mogelijk om de speler zonder een toonarm te bemachtigen.

Aanbieder


Audio21
op afspraak weer open
Dorpstraat 44
8181 HS Heerde
EDITORS' CHOICE