Paradigm Persona 5 carbon black

875 x bekeken | geplaatst op 5 augustus 2022

€ 13,-kenmerken

Merk Paradigm
Categorie Luidspreker front
Type Persona 5F Carbon Black
Serienummer
Conditie Nieuw
Bouwjaar
Geplaatst op 05-08-2022

Beschrijving


De Persona 5F behoort tot de topliijn van Paradigm, voorzien van twee Beryllium drivers met de PPA™ (Perforated Phase Aligning) lenzen.
Persona is de enige luidspreker in zijn klasse die Beryllium als conusmateriaal gebruikt voor zowel de luidsprekers voor het middengebied als de tweeters voor het hoog. De dubbele Truextent® Beryllium-drivers laten een werkelijk ongekend niveau van hoge-resolutie detail, diepte en dynamiek laat horen.

De Persona 5F is voorzien van drie X-PAL™ geanodiseerde aluminium woofers met aangegoten ART™ surrounds, die samen met de geometrie van de motor zorgen voor een 3dB hogere output en 50% lagere vervorming dan vergelijkbare conventionele woofer ontwerpen.

De Persona-serie is volledig ontworpen, ontwikkeld en gebouwd in de ultramoderne productiefaciliteit net buiten Toronto, Canada. De Persona’s worden gemaakt door mensen die van geweldige audio houden (net als jij). Van de met de hand geselecteerde, speciaal ontworpen componenten en materialen tot het precieze vakmanschap van de niet-resonerende kasten met hun prachtige hoogwaardige afwerking, de Persona’s zijn echt met de hand gebouwd voor topprestaties. Natuurlijk kunnen we zeggen: ‘Made in Canada’ of ‘Manufactured in Canada’.

De prestaties van de Persona 5F zijn uitermate hoogwaardig en op het niveau waarvoor elders veel meer betaald moet worden. Prijs/kwaliteit verhouding uitmuntend, volgens vele reviews.


Afmetingen Persona 5F : 118,5cm × 24cm × 43cm (hxbxd)

De Persona 5 in standaard finish kost €19.390 / paar

Opruiming: Uitvoering in Carbon Black (geheel zwart) Nieuw in doos voor € 13.900 / paar

Aanbieder


Van Duppen Audio
binnenkort weer open
Spoorstraat 42
5911 KJ Venlo
EDITORS' CHOICE