Neat Motive 1

226 x bekeken | geplaatst op 24 juni 2022

€ 375,-kenmerken

Merk Neat
Categorie Luidspreker front
Type
Serienummer
Conditie Lichte gebruikssporen
Bouwjaar
Geplaatst op 24-06-2022

Beschrijving


Bij ons ingeruild. Een set Neat Motive 1

Optisch 8
Technisch 10
Geen verpakking

Voor nog meer audio bekijk al onze advertenties

Via ons bedrijf Mister-Hifi bieden wij zowel nieuwe als gebruikte apparatuur van goede kwaliteit aan. Dit alles tegen een concurrerende prijs/kwaliteit verhouding. Alle merken en modellen aangeboden zijn door ons getest en beoordeeld op hun kwaliteit en muzikaliteit.

Een goed advies, meedenken, samen eruit halen wat er in zit. Alles op basis van jarenlange ervaring en met als doel: Muziekweergave van de beste kwaliteit voor een ieders portemonnee.

De aanschaf van jong gebruikte apparatuur is een uitstekende manier om kwaliteit aan te schaffen voor een aantrekkelijke en betaalbare prijs. Alle aangeboden apparatuur is in ons bezit, verkeert in goede conditie en is natuurlijk op afspraak te beluisteren en/of te bezichtigen. Voor een totaaloverzicht van de aangeboden apparatuur klik op de marktplaatslink: Bekijk meer advertenties

Op veel van de aangeboden apparatuur wordt zelfs garantie verleend. Dit staat altijd bij het betreffende apparaat vermeld en is onder andere afhankelijk van de leeftijd van het apparaat. De garantie termijn van een gebruikt apparaat loopt uiteen van 1 maand tot 12 maanden.

Bij Mister Hifi geen opdringerige manier van verkoop! Goed advies! Gezelligheid, het beluisteren van maar bovenal genieten van de muziek staan voor mij voorop. De koffie staat dan ook altijd voor u klaar!

Openingstijden:
Wij zijn dagelijks op afspraak geopend. Enkel op afspraak omdat wij graag serieus de tijd nemen voor onze klanten. U kunt via onze website een demoruimte reserveren. Uiteraard zijn wij ook dagelijks te bereiken via de telefoon of whatsapp (+31)06-55553447. Wij zijn gevestigd in Oosterhout (bij Breda) en hebben meerdere demoruimtes variërend in grootte. U kunt bij ons voor de deur parkeren.

Heeft u een vraag? Bel ons of stuur een whatsapp bericht naar (+31)06-55553447
EDITORS' CHOICE