Prachtige Brinkmann Vollverstarker + Fein phonotrap

527 x bekeken | geplaatst op 19 maart 2022

€ 5.500,-kenmerken

Merk Brinkmann
Categorie Stereo versterker
Type
Serienummer
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2013
Geplaatst op 19-03-2022

Beschrijving


Te koop

Prachtige Brinkmann Vollverstärker + Fein phonotrap

Ik verkoop mijn volledig handgemaakte Brinkmann geïntegreerde versterker (2x100/70W - 4/8 Ohm). Een pracht van een versterker waar ik bij uitkwam toen ik op zoek was naar een vervanger voor een Audio Note buizenversterker. Het uitgangspunt was een solid state versterker te vinden met hetzelfde mooie midden en hoog als een buizenversterker, maar met een krachtiger, strakker en geprononceerder laag. Die match vond ik in de Brinkmann Vollverstärker. Omdat ik nog regelmatig elpees draai, wilde ik ook een phonotrap. De Brinkmann Fein combineert (uiteraard) wondermooi met de Vollverstärker.

Het oorspronkelijke ontwerp van de Vollverstärker stamt uit de jaren 80. Sindsdien heeft Helmut Brinkmann de versterker diverse malen geupdate. De versterker die ik te koop aanbied, is de laatste versie. Hetzelfde geldt voor de Fein phonotrap; die heeft de verbeterde voeding. Beide versterkers komen ook met de optionele granieten basis.

Uiteraard incl. originele afstandsbediening, dozen etc.

Omdat de Vollverstärker en Fein zo goed op elkaar zijn afgestemd, verkoop ik de set liefst als geheel. Mocht ik een koper hebben voor zowel de Vollverstärker als de Fein, dan kan hier natuurlijk van worden afgeweken.

Nieuwprijs van deze set was 9.500,-. Ik verkoop de set voor 5.500,-
EDITORS' CHOICE