Lumin U1 mini

739 x bekeken | geplaatst op 11 maart 2022

€ 1.700,-kenmerken

Merk Lumin
Categorie Netwerkspelers
Type U1 mini
Serienummer 0000000
Conditie Nieuw
Bouwjaar 2021
Geplaatst op 11-03-2022

Beschrijving


Mijn zo goed als nieuwe Lumin mini U1 gaat in de verkoop vanwege een upgrade.
Apparaat is zonder enige beschadiging, echt als nieuw.
Probleemloze streamer met een seductief geluid van een zeer hoog niveau.
Inclusief alle verpakkingen en accessoires, opsturen kan dus ook.

Zie de specs hieronder en lees vooral de reviews!

Met het Lumin U1 Mini transport biedt Lumin eigenaren van een hoogwaardige D/A-converter de kans om muziek te streamen op de hoogste kwaliteit. Dit Lumin component biedt een verscheidenheid aan digitale uitgangen en is gebaseerd op de high end S1 streamer, maar dan geoptimaliseerd voor de digitale uitgangen. De Lumin U1 Mini verschilt van de U1 vanwege de afgeschermde interne schakelende voeding en het materiaalgebruik van de kast.

Eigenschappen van de Lumin U1 Mini

Na jarenlange verzoeken van bestaande high-end DAC-eigenaren heeft het Lumin-team de beste componenten van de high end S1 streamer genomen en speciaal ontwikkeld voor digitale verwerking en uitvoer. Het gebruik van een nieuwe speciale Lumin U1-processor voegt upsampling en downsampling toe voor elke ondersteunde indeling – helemaal van 44,1 kHz tot aan DSD256 – en biedt maximale DAC-compatibiliteit en -optimalisatie.

De Lumin U1 Mini biedt u vijf verschillende digitale uitgangen, waaronder het nieuwe USB Digital Out. Ondersteund worden DSD tot aan 256 11.2MHz 1-bit en PCM 44.1 – 384kHz 16-32-bit audiobestanden. Intern bevinden zich vier crystal clock oscillators met een extreem lage phaseruis. De U1 ondersteunt DoP (DSD over PCM) via de optische-, coaxiale- (RCA en BNC) en AES/EBU uitgangen. Een Gigabit netwerkaansluiting en een aardeaansluiting zijn tevens voorhanden. De luxe, precisie-gesneden aluminium behuizing en een helder, goed afleesbaar display vergroten de streaming beleving.

Het Lumin U1 Mini streaming transport is voorzien van alle gemakken en eigenschappen die het merk zo geliefd en beroemd hebben gemaakt. Van MQA tot DSD, van FLAC tot WAV, deze Lumin streamer speelt alle bestanden in hoge resolutie voor u af. Met ondersteuning voor TIDAL, Qobuz, Spotify en AirPlay kunt u kiezen uit miljoenen tracks. Met de gratis Lumin App geniet u van de meest eenvoudige manier van browsen, selecteren en afspelen van muziek en bedient u de streamer. En natuurlijk kunt u dit Lumin-product ook gebruiken in combinatie met Roon.

Enkele highlights:

High End streaming transport
5 digitale outputs
2 USB outputs
DSD256
PCM384kHz
DSD 128 upsampling
Externe voeding
4 low-noise cystal clock oscillatoren
DoP (DSD over PCM) via Optisch, Coaxiaal RCA, Coaxiaal BNC en AES/EBU spdif
Tidal High Res
Qobuz High Res
AirPlay
Roon
Spotify
TuneInn
Ethernet en USB ingangen
DSD lossless
PCM lossless
FLAC, Apple lossless, WAV en AIFF
MP3 en AAC
EDITORS' CHOICE