Rel Arrow Wireless V3 Zwart

568 x bekeken | geplaatst op 10 maart 2022

€ 245,-kenmerken

Merk Rel
Categorie Loopwerk
Type Arrow Wireless V3 Zwart
Serienummer
Conditie (Webshop Retour) Geretourneerd product in geopende originele verpakking. Compleet met onbeschadigde accessoire(s)/onderdelen. 100% technisch in orde.
Bouwjaar
Geplaatst op 10-03-2022

Beschrijving


Prijs is per stuk - De Rel Arrow Wireless is een draadloze distributor die audiosignalen draadloos kan zenden en ontvangen naar bijvoorbeeld een subwoofer en luidsprekers.

De vrijheid van draadloos maakt uitstekende audioprestaties mogelijk zonder omslachtige kabels met beperkte lengte of een rommelig effect. De Rel Arrow Wireless maakt gelijktijdige distributie mogelijk met REL’s eigen high-level verbinding én de .1/LFE die meerkanaals theater ondersteunt.

De high-level ingang ontvangt de (tweekanaals) stereosignalen van de luidsprekeraansluitingen van de reciever of versterker. Het voordeel is dat de subwoofer exact dezelfde signalen ontvangt als de primaire luidsprekers, waardoor het karakter van de bassen van het hoofdsysteem wordt overgedragen naar het sub-bassysteem en zo een betere integratie tussen beiden ontstaat.

De Rel Arrow Wireless is ontworpen voor de serie T/i en de nieuwe serie T/x subwoofers van Rel. Beide apparaten synchroniseren heel gemakkelijk met elkaar, en zijn makkelijk te installeren doordat de ontvanger eenvoudig op de subwoofer kan worden geplaatst. Binnen enkele seconden zorgt de Rel Arrow Wireless voor het unieke en subtiele Rel subwoofergeluid, geheel draadloos.

Aanbieder


Stassen Hifi
om 10:00 weer open
Grotestraat 23
5931 CS Tegelen
EDITORS' CHOICE