Triangle Borea BRA1 Walnut

727 x bekeken | geplaatst op 3 maart 2022

€ 329,-kenmerken

Merk Triangle
Categorie Luidspreker front
Type Borea BRA1 Walnut
Serienummer
Conditie (Webshop Retour) Geretourneerd product in geopende originele verpakking. Compleet met onbeschadigde accessoire(s)/onderdelen. 100% technisch in orde.
Bouwjaar
Geplaatst op 03-03-2022

Beschrijving


Prijs is per paar - De Triangle Borea BRA1 luidsprekers zijn de ideale aanvulling voor uw thuisbioscoop, met zeer dynamisch geluid voor een uitzonderlijk meeslepende kijk- en luisterervaring.

De instelbare filtering maakt ze te gebruiken op verschillende manieren. Wanneer de Triangle Borea BRA1 bovenop de hoofdluidsprekers geplaatst worden, zijn ze naar boven gericht en zorgt het principe van geluidsgolfreflectie voor verticale 3D-effecten. Als de Triangle Borea BRA1 op de achter- en zijwanden worden geplaatst, met behulp van de speciale bevestigingssystemen, dan kunnen de geluidsgolven direct en nauwkeurig op de luisteraar worden gericht voor een horizontaal geluidseffect.

Met de Triangle Borea BRA1 is een krachtig thuisbioscoopsysteem te creëren van 3.1.2. tot 9.2.4. Ze zijn uitstekend te integreren met andere luidsprekers van de Triangle Borea serie en komen derhalve ook in dezelfde finishes, zwart, wit, walnoot en licht eiken.

Aanbieder


Stassen Hifi
maandag op afspraak weer open
Grotestraat 23
5931 CS Tegelen
EDITORS' CHOICE