Meridian DSP3200 wit + 218 controler

900 x bekeken | geplaatst op 13 november 2021

€ 3.500,-kenmerken

Merk Meridian
Categorie Luidspreker front
Type
Serienummer
Conditie Als nieuw
Bouwjaar
Geplaatst op 13-11-2021

Beschrijving


Digitaal Actieve luidsprekerset van Meridian

Dankzij Meridian’s Digital Signal Processing (DSP) technologie levert een paar compacte DSP3200 luidsprekers een krachtig en ruimte-vullend geluid, vergelijkbaar met conventionele systemen die vele malen groter zijn.

Via het Meridian SpeakerLink systeem kunnen de DSP3200’s snel en eenvoudig op andere Meridian componenten aangesloten worden. Deze tweeweg luidspreker bezit een breedband-unit waardoor de DSP scheidingsfrequentie tussen beide luidsprekerunits erg laag, buiten het spraakgebied valt. Hierdoor levert de DSP3200 moeiteloos een geluid dat helder, open en ruimtelijk klinkt, ook op hoge volumes.

Als aanvulling op het perfecte digitale scheidingsfilter, zorgt de digitale signaalverwerking ook voor een dynamische bas protectie, waardoor de bas altijd uiterst precies en schoon klinkt, ook na langdurig luisteren op hoog volume. Op laag volume zorgt de DSP techniek juist voor een nauwkeurig gedoceerde hoeveelheid loudness voor een groots en volwassen geluid.

De Meridian 218 zone controller
De 218 Zone Controller biedt alle nodige functionaliteit om een Hi-Res audio zone te creëren. De 218 biedt streaming functionaliteit als end-point voor het Sooloos music management platform en is ook te bedienen via Roon of Sonos. Met de 218 kan dus muziek worden afgespeeld uit de eigen muziekbibliotheek, internetradio en streamingdienst Tidal. Daarbij kan de 218 ook hi-res MQA files decoderen en afspelen! De 218 beschikt ook over analoge en digitale inputs, uitgerust met lipsync technologie voor perfecte integratie met digitale TV / video signalen. Naast de bronkeuze is in de 218 ook Meridian technologie als Apodising filters en upsampling ondergebracht. De 218 kan via de analoge en digitale uitgangen met ieder audiosysteem worden gecombineerd en via Meridian Speakerlink (CAT5) kunnen er direct een paar Meridian DSP luidsprekers op worden aangesloten. Hiermee hebt u ook direct toegang tot enkele krachtige DSP mogelijkheden, waarmee u in iedere omgeving de beste geluidskwaliteit uit uw luidsprekers haalt. De 218 is te bedienen via een eigen app en vanuit Sooloos of Roon of Sonos. Hebt u toevallig ook nog iets van Sonos staan, dan zijn deze apparaten tegenwoordig dikke vrienden. Via de Sonos-app bedient u zowel uw Meridian- als eventueel aanwezige Sonos-speakers.

218 IP Control digitale voorversterker, is de perfecte manier om al uw bronnen aan te kunnen sluiten op de Meridian DSP3200 luidsprekers.


De DSP3200 luidsprekers worden geleverd met de bijpassende Meridian vloerstands.

DSP3200 + stands + 218 control unit van €5750,- voor €3500,- !

Aanbieder


Van Duppen Audio
om 13:00 weer open
Spoorstraat 42
5911 KJ Venlo
EDITORS' CHOICE