Diapason Dynamis

1141 x bekeken | geplaatst op 10 oktober 2021

N.o.t.k.kenmerken

Merk Diapason
Categorie Luidspreker front
Type Dynamis
Serienummer 0821
Conditie Als nieuw
Bouwjaar
Geplaatst op 10-10-2021

Beschrijving


Hebben we het over de Dynamis van Diapason, dan hebben we het over een top- en referentie luidspreker. Iconisch; heerlijk eigenwijs en tegendraads, maar dit geldt niet voor de top-realistische weergave van uw muziek! Diapason moet het hebben van de ware- en authentieke kwaliteit van hun producten en dat is bekend bij een groep trouwe fans. Fans die kwaliteit herkennen en waarderen. Van een Diapason weet je gewoon dat deze is uitontwikkeld en erg lang mee gaat.

Het is geen ‘slakkenhuis’, geen ‘aluminium toren’, niet enorm te groot, niet voorzien van teveel units. Alle know-how en inzichten van de afgelopen 25 jaar, heeft Alessandro en z’n team gestopt in deze Dynamis. Door z’n vorm die in dienst staat van de functie, toch duidelijk herkenbaar als een erg grote Diapason. De wanden zijn meer dan 5 cm dik en dat is vrij uniek in luidsprekerland.

De woofer heeft een eigen deel van de speaker gekregen, volstrekt afgesloten van de bovenunits. Om een droog en snel laag te kunnen generen, heeft de Dynamis massa meegekregen. Er is voor deze luidspreker een speciaal ontwikkeld ultradicht materiaal voor de kast gebruikt. 100 kilogram per luidspreker. Het plateau waar de luidspreker op staat, heeft verzonken wieltjes, waardoor deze 100 kilo met erg veel gemak verplaatst kan worden.
Een inruil is bespreekbaar en wij verkopen deze set inclusief garantie en levering thuis.

Aanbieder


Audio21
op afspraak weer open
Dorpstraat 44
8181 HS Heerde
EDITORS' CHOICE