Quad ESL63 QA

1869 x bekeken | geplaatst op 5 augustus 2021

€ 2.750,-kenmerken

Merk Quad Musikwiedergabe
Categorie Luidspreker front
Type
Serienummer
Conditie Lichte gebruikssporen
Bouwjaar
Geplaatst op 05-08-2021

Beschrijving


De Quad ESL63 QA tilt de zeer gewaardeerde geluidskwaliteit van de legendarische Quad ESL63 elektrostatische luidsprekers naar een nog hoger nog hoger niveau!

Het Duitse bedrijf Quad Musikwiedergabe is het meest gespecialiseerde bedrijf ter wereld op het gebied van Quad klassiekers en produceert zelf alle ESL onderdelen, van het multiplex frame tot de audiotransformatoren,zodat Quad Musikwiedergabe geheel nieuw gefabriceerde ESL`s kan leveren.

De ESL63QA heeft een M.D.F. frame met aan de voor- en achterzijde ingeklemde en licht gebogen geperforeerde stalen platen. De elektrostatische panelen vormen het hart van de ESL 63QA en deze panelen zijn praktisch identiek aan die van de originele ESL 63.
Toch is het een praktisch geheel nieuwe weergever. Met geheel nieuw uit M.D.F. en staal vervaardigde frame en nieuwe elektronica door Quad Musikwiedergabe zelf gemaakt.

De elektronica en connectoren zijn gemonteerd aan een metalen U-frame wat zich onderin de behuizing bevindt. Het aansluitpaneel is bereikbaar door een uitsparing in het hout. De ESL 63QA staat op een zware staalplaat wat voor een hoge mate van stabiliteit zorgt.

Afmetingen: circa 110 centimeter hoog bij 75 centimeter breed en 15 centimeter diep (zonder voetplaat) en hij weegt circa 35 kilo per stuk.
De verpakking bestaat uit een houten frame met vilten bescherming om om de speakers te schuiven.

Luidsprekers zijn in uitstekende staat en te beluisteren in onze winkel.

Voor meer info zie ook quad-musik.de

Vraagprijs €2750,- (nieuwprijs €10.000)

Aanbieder


Van Duppen Audio
om 13:00 weer open
Spoorstraat 42
5911 KJ Venlo
EDITORS' CHOICE