MOONRIVER 404 met MM/MC PHONO (met garantie)

680 x bekeken | geplaatst op 26 juli 2021

€ 2.500,-kenmerken

Merk Moonriver
Categorie Stereo versterker
Type 404 met phono mm/mc
Serienummer
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2021
Geplaatst op 26-07-2021

Beschrijving


Aangeboden een topklasse geintegreerde versterker van het high end merk MoonRiver.
Deze versterker is uitgerust met de optionele MM/MC phono module.

Deze in near mint conditie verkerende versterker is slechts een paar maanden oud , aanschafdatum 11-3-2021 en heeft nog garantie t/m 11-03-2023.
Wordt uiteraard compleet geleverd (versterker, doos, ab, netsnoer, handleiding en aankoopnota voor garantie).

Info fabrikant:
De Moonriver Audio Model 404 is de geïntegreerde versterker van het merk Moonriver. Dit merk heeft in Nederland nog niet zoveel bekendheid, maar wordt al geroemd in andere landen. De 404 wordt compleet ontworpen en gebouwd in Zweden.
De Moonriver Audio Model 404 is het resultaat van een driejarig onderzoek, met als doel ongelooflijke prestaties te leveren, ongeacht de prijsklasse. De 404 kenmerkt zich door een fantastische muzikaliteit die elk detail in de muziek laten horen. Als wij de omschrijving moeten maken, klinkt de Moonriver Audio Model 404 als een buizenversterker. De snelheid van transistor versterker en zonder het ongemak van een buizenversterker. Het maakt niet uit welke muziek u speelt. De 404 zorgt voor betovering bij elke muziek.

Opbouw van de Moonriver Audio Model 404
De 404 is opgebouwd met een groot voedingsgedeelte. De versterker bevat niet minder dan 5 afzonderlijke voedingen, elk met overbelastingsbeveiliging. De eindversterker werkt specifiek op een dubbele monoconfiguratie te beginnen met afzonderlijke wikkelingen op de ringkerntransformator.?De input-/signaalschakelaars worden geïmplementeerd via relais. De volumeregeling wordt gedaan door de legendarische blauwe ALPS-pot.?Een softstartcircuit op basis van een 30A-relais zorgt ervoor dat zelfs de aan/uit knop decennialang nagenoeg zonder last of slijtage werkt.?De componenten zijn zorgvuldig geselecteerd op zowel geschiktheid als betrouwbaarheid. Elk gebruikt element moet een bewezen stabiliteit en blijvende betere prestaties hebben voordat het in de versterker wordt toegepast. Het resultaat zorgt voor ongekende prestaties in een zeer bescheiden prijsklasse.


Ingangen en modules
De MoonRiver Audio Model 404 is standaard voorzien van 4 analoge RCA ingangen en 1 tape loop. De Moonriver is uit te bouwen met modules. Door de modulaire opbouw is het mogelijk om uw draaitafel aan te sluiten met MM of MC element. U heeft tevens de mogelijkheid om de versterker uit te breiden met een USB module (AKM 4490 DAC). De USB module ondersteunt een maximale resolutie tot 384khz.
Kenmerken van de Moonriver Audio Model 404
Inputs: 5 (line 1 and 4 optionally occupied by phono stage and USB DAC respectively, 1 x tape loop)
Outputs: 2 x preamp out, 1 x rec out
Max output power: 50 W per channel into 8 ?
Frequency response: 10 Hz to 50 kHz
Total harmonic distortion: 0.05%
Signal to noise ratio: 85 dB (line)
Idle Consumption: 22 Watts
Dimensions (mm): 430 (W) x 390 (D) x 135 (H)
Weight: 12 kg

Retailprijs van deze versterker met MM/MC Phono module ligt boven de 3500 euro.
De versterker die ik aanbied mag weg voor een vraagprijs van 2500 euro.
EDITORS' CHOICE