Prachtige Italiaanse Indiana Line Diva 262 monitoren met prijswinnende stands

146 x bekeken | geplaatst op 16 september 2020

Zie toelichtingkenmerken

Merk Indiana Line
Categorie Luidspreker front
Type
Serienummer
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2020
Geplaatst op 16-09-2020

Beschrijving


Indiana Line Diva 262 monitoren met prijswinnende stands

Pianolak glanzend zwart

Van de Diva 262 zijn de dozen en aankoopbon aanwezig. Zijn half jaar oud en in nieuwstaat.
Custum Design FS104 Signature stands zijn ook in nieuwstaat. Zijn echter geen dozen van.
De centrale kolom is gevuld met speciale Custon Design speaker stand vulling.

Vraagprijs 400 euro

Koop alleen monitoren is mogelijk prijs dan 300 euro.
Echter koop alleen stands niet.

Alleen ophalen en GEEN interesse in ruilen.

DIVA 262
Indrukwekkende luidspreker van het type boekenplankmonitor, gekenmerkt door een snelle en zeer nauwkeurige transiënte respons, met een goede body bij lage frequenties. De zes inch wooferconus is gemaakt van "Curv" - een stijf, lichtgewicht en zacht materiaal. De tweeter is aan de diffuser gemonteerd door middel van een zacht rubberen ontkoppelingschassis, waardoor het onderdeel praktisch "zweeft": dit resulteert in een significante reductie van de trillingen die door de behuizing naar de tweeter worden overgebracht. De juiste uitwijking van de koepel wordt geregeld door een radiale resonantiekamer. De Diva 262 luidspreker is afgewerkt in een elegante hoogglans zwarte lak.
De luidsprekers uit de Diva-serie garanderen de muzikale precisie, het dynamische bereik en de vermogensafhandeling die vereist zijn voor de meest geavanceerde opnametechnieken, waardoor de intense emotie van een live concert en speciale effecten in uw luisterruimte wordt nagebootst. uit een actiefilm. Deze luidsprekers worden voornamelijk gekenmerkt door een opmerkelijke definitie en natuurlijkheid in de weergave van de stem, met een snelle en zeer precieze transiënte respons, met lage frequenties zijn ze warm en met body.
DIMENSIES 400 mm (hoogte) x 200 mm (breedte) x 310 mm (diepte)
GEWICHT8,7 kg
test https://hifi-ifas.de/indiana-line-diva-262-test

De Custom Design Stands worden met de handgemaakt in Newcastle.
De Custom Design FS104 Signature zijn de award winnende stands van de afgelopen jaren. De stands bestaat uit een centrale kolom en 4 satelliet kolommen om zijn de ideale(stijve) luidsprekerstandaard te maken.
De prestatieverbeteringen zijn aanzienlijk: meer open dynamiek, breder stereobeeld en perfecte timing(wat zorgt voor nauwkeurige en gecontroleerde basweergave). De FS 104 Signature Speaker Stands zijn een serieus alternatief voor de bekendere luidsprekerstandaardmerken.
Exclusief Floor protectors
EDITORS' CHOICE