Heco Celan 800 (Cherry)

348 x bekeken | geplaatst op 2 juli 2020

€ 500,-kenmerken

Merk Heco
Categorie Luidspreker front
Type Celan 800
Serienummer
Conditie Lichte gebruikssporen
Bouwjaar 2011
Geplaatst op 02-07-2020

Beschrijving


Deze prachtige Heco Celan 800 luidsprekers mogen weg wegens upgrade naar nòg grotere speakers. Ze klinken echt te gek en gaan ontzettend laag en daarom komen alle genres mooi tot hun recht van klassiek tot EDM.

De speakers werken qua audio nog perfect, geen beschadigde tweeters of woofers. Wel zijn er aan het hout enkele plekjes (vooral langs de randjes), van een afstandje niet storend maar wel zichtbaar. Wel jammer is dat de +2db Treble bedradings optie aan de achterkant van één van de speakers beschadigd is. Het werkt nog probleemloos wanneer je er draad om wikkelt en die vastmaakt, maar de `behuizing` is kapot. Dit heeft alleen invloed op de +2db treble functie. Wanneer de speaker normaal wilt bedraden voor een mooi neutraal geluid zijn er geen defecten.

Ik heb ze in 2011 gekocht voor €1200 voor de set.

Recencies voor dit model zijn lastig te vinden, aangezien Heco voornamelijk in duitsland speakers verkoopt, maar als je google gebruikt kan je hier recencies vinden:

-1 recencie op tweakers
-1 korte recencie op hifi-regler
-Enkele gebruikers recencies voor de Celan 800 black edition op de duitse Amazon. Dit is hetzelfde model maar dan in het zwart.

Spoiler-alert: de recencies zijn erg positief ;)
EDITORS' CHOICE