Play 5 Gen2 set wit

186 x bekeken | geplaatst op 29 mei 2020

€ 799,-kenmerken

Merk Sonos
Categorie Draadloze speakers
Type Sonos Play 5 set wit
Serienummer
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2019
Geplaatst op 29-05-2020

Beschrijving


Sonos PLAY 5

De totaal nieuwe PLAY 5. De Smart Speaker die muziek streamt zoals nooit tevoren.Een weergave waarbij je alle energie en emotie biedt die de artiest in de oorspronkelijke opname heeft gestopt. Echte, onvervalste en fantastische muziek.

Elk detail van de PLAY 5 is bedoeld om het streamen van jouw favoriete nummers eenvoudiger, meeslepender en van een betere kwaliteit te maken. Zodat jouw favoriete muziek nog mooier klinkt.

Hardware en software op maat, ontworpen door Sonos voor puur, intens geluid dat op elk volume kristalhelder klinkt.
3 tweeters en 3 midwoofers met een groot bereik, elk met een eigen versterker, zijn door Sonos ontworpen en perfect afgestemd op de speakers en akoestische architectuur.

Maak van twee PLAY 5`s een linker- en een rechterkanaal speaker voor een breder, immenser en dieper geluid.

Koppel twee PLAY 5`s aan de PLAYBAR en SUB voor een ware surrsound sound-ervaring.

Touch interface. De touch interface van de PLAY 5 is een eenvoudige en handige manier om je muziek rechtstreeks vanaf de speaker te bedienen. Verhoog/verlaag het volume door het aan te raken en swipe voor de volgende/vorige track.

Alsof je erbij was. Zuiver en echt. Met de PLAY 5 word je één met je favoriete muziek. Vlekkeloos. Onvervalst. Geluidsgetrouw. Het samenspel van drie doordacht gesynchroniseerde midwoofers en tweeters verwent je oren met de meest nauwkeurige splitsing van stemmen en instrumenten, die je ooit hebt gehoord. Je hoort én voelt alle emotie, energie en betekenis die de muzikant in de oorspronkelijke opname heeft gelegd. Wordt één met je favoriete muziek.
Ontwikkeld met het oog op de toekomst: De PLAY 5 is bewust ontworpen met de toekomst van home-entertainment in het achterhoofd. Elk detail, zowel aan de binnen- als buitenkant, is met zorg geselecteerd en uitvoerig getest door deskundigen. Met als resultaat een techniek die niet alleen de huidige maar ook toekomstige ontwikkelingen steeds een stap voor zal zijn. Omdat de speaker een combinatie is van een aantrekkelijk, elegant en strak design, flexibele interne sensoren en continue software-updates is het de meest toekomstbestendige audio-oplossing die op dit moment verkrijgbaar is. Geniet op de meest pure manier van je favoriete muziek, nu en straks.
De nieuwe definitie van doordacht geluid: De PLAY 5 is voorzien van akoestische sensoren en heeft een onvergelijkbaar aanpassingsvermogen. Hij gebruikt de revolutionaire TRUEPLAY-tuning om de akoestische eigenschappen van de ruimte te analyseren en de zes drivers zo af te stemmen, dat je muziek glashelder klinkt en perfect aan de ruimte is aangepast. Sluit je nog een tweede PLAY:5 aan dan zullen beide speakers hun positie automatisch herkennen en het geluid zo tunen dat er een perfecte weergave ontstaat, die in horizontale stand breder en in verticale stand gerichter en intenser is.
Echt surround sound

Voeg voor een echte surround ervaring twee PLAY:5 speakers toe aan de PLAYBAR (of PLAYBASE) en SUB en wordt volledig omgeven door meeslepend en realistisch geluid.

Specificaties
Ondersteunde Bestandsformaten: MP3, WMA, AAC (MPEG4), Ogg Vorbis, Apple Lossless, FLAC, WAV, AIFF
Streaming Diensten: Apple Music, Spotify, Google Play Music, Soundcloud, Deezer, Qobuz, Tidal en meer..
Radio: TuneIn Radio
Airplay: Nee
Bluetooth: Nee
DLNA: Nee
Waterbestendig: Nee
Accu: Nee
Netwerk: Ethernet, 802.11 b/g, 2.4 Ghz
In-/uitgangen: 3.5mm mini-jack
Afmetingen (HxBxD): 203 x 364 x 154
Gewicht: 6.36 kg
Garantie: 24 Maanden
Omvang van de levering: Voedingskabel, Ethernetkabel, Snelstart Gids

Dit betreft een stereopaar Sonos Play 5`s in het wit.
Deze set heeft hooguit 50/60 gespeeld.
Dus zo goed als nieuw.

Van € 1098,- Voor 799,- de set.
EDITORS' CHOICE

 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »
 • Review
  GoldenEar BRX
  Review
  lees meer »
 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »