Meridian voor- eindversterker combinatie - 1895,-

154 x bekeken | geplaatst op 26 maart 2020

€ 1.895,-kenmerken

Merk Meridian
Categorie Stereo versterker
Type G02 - G57
Serienummer
Conditie Lichte gebruikssporen
Bouwjaar
Geplaatst op 26-03-2020

Beschrijving


Geweldig mooie voor- eindversterker combinatie van hoog niveau. Betreft G02-G57
Door de Absolute Sound destijds verkozen tot Product of the year vanwege de muzikaliteit van deze versterkers.

Optisch:9
Technisch:10
Garantie: 3 maanden op technische werking

Via ons bedrijf Mister-Hifi bieden wij zowel nieuwe als gebruikte apparatuur van goede kwaliteit aan. Dit alles tegen een concurrerende prijs/kwaliteit verhouding. Alle merken en modellen aangeboden zijn door ons getest en beoordeeld op hun kwaliteit en muzikaliteit.

Een goed advies, meedenken, samen eruit halen wat er in zit. Alles op basis van jarenlange ervaring en met als doel: Muziekweergave van de beste kwaliteit voor een ieders portemonnee.
De aanschaf van jong gebruikte apparatuur is een uitstekende manier om kwaliteit aan te schaffen voor een aantrekkelijke en betaalbare prijs. Alle aangeboden apparatuur is in ons bezit, verkeert in goede conditie en is natuurlijk op afspraak te beluisteren en/of te bezichtigen. Voor een totaaloverzicht van de aangeboden apparatuur klik op de link: Bekijk meer advertenties.
Op veel van de aangeboden apparatuur wordt zelfs garantie verleend. Dit staat altijd bij het betreffende apparaat vermeld en is onder andere afhankelijk van de leeftijd van het apparaat. De garantietermijn van een gebruikt apparaat loopt uiteen van 1 maand tot 12 maanden.

Bij Mister Hifi geen opdringerige manier van verkoop! Goed advies! Gezelligheid, het beluisteren van maar bovenal genieten van de muziek staan voor mij voorop. De koffie staat dan ook altijd voor u klaar! U kunt bij ons Pinnen en voor de deur parkeren.

Inruil, Mits het in goede staat is.
De zoektocht naar een realistische live-weergave gaat altijd voort. Hierdoor kunt u bij ons uw apparatuur inruilen of wij bieden de mogelijkheid dit te verkopen tegen contant geld. De apparatuur dient in technisch goede staat te zijn! Neem contact met mij op via tel nr 06-55553447 of via de mail info@Mister-Hifi.nl

Consignatie, Lekker makkelijk.
Geen zin om uw apparatuur te koop aan te bieden via Internet en eindeloos te moeten wachten tot er iemand daadwerkelijk langskomt? En vervolgens te horen dat hij het toch niet eens is met de afgesproken prijs?
Wij kunnen uw apparatuur in opdracht verkopen. Uw apparatuur wordt door ons getest en uitgestald in de luisterruimte. Uiteraard gaan we hier zeer zorgvuldig mee om. Wij adviseren u over een advies verkoopprijs. Bij verkoop van uw apparatuur berekenen wij een provisie.

Inkoop, Doen we ook.
Heeft u als importeur/fabrikant nog zogenaamde Stocklots of B-stock? Voorraad die u liever kwijt bent, dan dat deze staat te verstoffen in een magazijn.
Of als winkelier heeft u nog een overjarig plankmodel? Neem contact met ons op via tel nr 06-55553447 of via de mail info@Mister-Hifi.nl

Garantie, Gewoon goed geregeld.
Alle apparatuur is door ons getest op functionaliteit en muzikaliteit. Hierdoor durven wij gerust garantie te verlenen op gebruikte apparatuur. De duur van de garantie is afhankelijk van de leeftijd van het apparaat en staat vermeld bij de advertentie.

Verzending, Snel in huis en genieten maar.
Uiteraard wilt u graag snel kunnen genieten van uw nieuwe apparatuur. Daartoe verzend wij met gerenommeerde pakketbedrijven zoals PostNL, DPD en DHL. Alles goed verpakt, zodat uw kostbare apparatuur onbeschadigd wordt geleverd.

Mocht het zijn dat wij telefonisch slecht bereikbaar zijn stuur dan een mail naar info@Mister-Hifi.nl. U kunt ons ook bereiken via de Button Reageer op Advertentie.

U hoort snel van ons.
EDITORS' CHOICE