Kharma Ceramique Reference Monitor 3.2 FE

843 x bekeken | geplaatst op 2 maart 2020

N.o.t.k.kenmerken

Merk Kharma
Categorie Luidsprekersets
Type Kharma Ceramique Reference Monitor 3.2 FE
Serienummer
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2012
Geplaatst op 02-03-2020

Beschrijving


Unieke, zelden aangeboden, Kharma Ceramique Reference Monitor 3.2 FE luidspreker set, in near mint-staat, uitgevoerd in glossy Piano Black, met afneembare frontpanelen, bijbehorende houten transportkisten, Kharma Quality Form, manual, en spike-discs.

De Ceramique serie is de voorloper van de huidige Élégance serie. Deze luidsprekers hebben zowel een 7 inch concaaf keramische mid-bass driver als een 1,5 inch Kharma custom-made titanium inverted-dome tweeter (Reference-upgrade), waarbij er intern gebruik is gemaakt van uit zilver en goud opgetrokken bekabeling, zilveren spoelen en antivibratie-polymeer (Enigma-upgrade).

Deze speaker-set is in april 2012 gebouwd door het gerenommeerde Nederlandse high-end audio merk Kharma, en is geplaatst op speciale Kharma SDSS stands om een bijzonder grote ontkoppeling te bereiken. De set is tevens voorzien van, door Kharma i.s.m. Cardas ontwikkelde, aansluitterminals.

De afmetingen van de speakers zijn 91 cm hoog, 41 cm diep en 31 cm breed, en het gewicht bedraagt 35 kg. De impedantie is 6 tot 8 Ohm, met een efficiency van 87 dB.

(Nieuwprijs was € 15.750)

Vraagprijs € 4.950
EDITORS' CHOICE