MCI8080 Streamium HiFi + video set

189 x bekeken | geplaatst op 28 januari 2020

€ 475,-kenmerken

Merk Philips
Categorie Home theater set
Type MCI8080
Serienummer -
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2010
Geplaatst op 28-01-2020

Beschrijving


In de aanbieding. de meest luxe uitvoering Streamium Hifi set van Philips. Een volledige specificatie staat op de website van Philips.

Gecontroleerd na inruil, en met een vol jaar garantie. Af te halen van :
de Rungraaf 28
5611 KG Eindhoven

na telefonische afspraak
=========


Draadloos muziek en foto`s streamen vanaf uw PC/Mac Uw PC/Mac staat vol muziek die u nu gemakkelijk vanaf uw Philips-audioapparaat kunt streamen, zonder al die kabels. Deel uw foto`s en muziek met anderen, bijvoorbeeld tijdens een feestje, of geniet gewoon thuis van uw muziek en foto`s. Doe hetzelfde met uw fotoverzamelingen, en bekijk deze op uw gemak terwijl u naar muziek luistert. Haal alles uit uw PC/Mac met het gemak van draadloze streaming.

Stem af op duizenden internetradiozenders Met Streamium profiteert u van duizenden internetradiozenders. Nu kunt u luisteren naar allerlei soorten muziek van over de hele wereld. Maak via uw Streamium verbinding met internet en luister naar uw favoriete onlineprogramma`s zonder dat uw PC/Mac hoeft te zijn ingeschakeld.

U kunt DVD, DivX ®, MP3, DRM-vrije AAC, WMA, FLAC, OGG en JPG afspelen U kunt DVD, DivX ®, MP3, DRM-vrije AAC, WMA, FLAC, OGG en JPG afspelen

Kleurentouchscreen voor eenvoudige navigatie Met het touchscreen kunt u uw apparaat bedienen door eenvoudigweg op de knoppen op het scherm te drukken in plaats van op de knoppen op het apparaat. Als u het apparaat inschakelt, verschijnt de gebruikersinterface met het touchscreen op het LCD-scherm met alle bedieningsfuncties voor het apparaat. Het touchscreen combineert LCD-schermtechnologie met druksensoren en een krachtige digitale microprocessor. Als u op een bepaalde plek op het scherm drukt, wordt het desbetreffende signaal naar de processor gestuurd. De opdracht wordt daarna onmiddellijk uitgevoerd.
EDITORS' CHOICE