AUDIOMECA J1 (met eventueel SME IV)

871 x bekeken | geplaatst op 26 december 2019

€ 1.600,-kenmerken

Merk * Anders
Categorie Draaitafel
Type
Serienummer 1001
Conditie Lichte gebruikssporen
Bouwjaar
Geplaatst op 26-12-2019

Beschrijving


Nu ga ik heel ergs doen: ik zet mijn Audiomeca/Lurné platenspeler te koop. Reden: ik ben recent weer verhuisd en heb er geen plaats meer voor, althans ik kan hem wel opbergen en laten verstoffen maar ik heb geen plek meer waar hij tot zijn recht zou komen, spelen dus. (Vrees niet, ik stap allerminst af van analoog, ik heb een wat kleinere platenspeler dagelijks in gebruik, ook heel mooi, nou ja, niet om te zien....).
Een originele doos of gebruiksaanwijzing heb ik niet meer. Er is veel informatie over de J1 op het net, bijvoorbeeld https://www.sonus-hifi.gr/products/audiomeca/j11.htm of https://www.vinylengine.com/library/audiomeca-pierre-lurne/j1.shtml
en diverse reviews. Snaren zijn goed te verkrijgen.
Ik speelde de Audiomeca met een SME IV arm met daarin een AudioNote IO-II element. Die arm wil ik ook verkopen, de IO-II niet, daar ben ik toch teveel aan gehecht. Vraagprijs voor de Audiomeca zonder arm is €1600, voor de SME IV arm zelf vraag ik €1900. Van de SME-arm heb ik alle toebehoren. Voor de combinatie van speler+arm is de vraagprijs €3100, dan laat ik de arm zitten,; scheelt mij immers werk.
Voor de verzamelaar: dit is een heel bijzondere J1, namelijk de eerste ooit gemaakt, met serie-nr 1001.
EDITORS' CHOICE