Diapason Dynamis

9324 x bekeken | geplaatst op 28 oktober 2019

€ 30.000,-kenmerken

Merk Diapason
Categorie Luidspreker front
Type Dynamis
Serienummer Dy084
Conditie Als nieuw
Bouwjaar
Geplaatst op 28-10-2019

Beschrijving


Hebben we het over de Dynamis van Diapason, dan hebben we het over een topluidspreker èn referentie luidspreker. Heerlijk eigenwijs en tegendraads, maar dit geldt niet voor de top-realistische weergave van uw muziek!

Het is geen ‘slakkenhuis’, geen ‘aluminium toren’, niet enorm te groot, niet voorzien van teveel units. Alle know-how en inzichten van de afgelopen 25 jaar, heeft Alessandro en z’n team gestopt in deze Dynamis. Door z’n vorm die in dienst staat van de functie, toch duidelijk herkenbaar als een erg grote Diapason. Sommige wanden zijn meer dan 5 cm dik en dat is vrij uniek in luidsprekerland.

De extra woofer heeft een volstrekt eigen deel van de speaker gekregen, volstrekt afgesloten van de bovenunits. Om een droog en snel laag te kunnen generen, heeft de Dynamis massa meegekregen. Een speciaal ontwikkeld materiaal, ultradicht wordt gebruikt. 100 kilogram per stuk. Het plateau waar de luidspreker op staat, heeft verzonken wieltjes, waardoor deze 100 kilo met enkele vingers verplaatst kan worden.

Om te beschrijven wat- en hoe goed de Dynamis is? Maak een luisterafspraak.

Aanbieder


Audio21
maandag op afspraak weer open
Dorpstraat 44
8181 HS Heerde
EDITORS' CHOICE