ARTIKEL

Mafico

Ted Joos | 21 maart 2005

Mafico
Merken: Final, Bryston en Audio Pro
Klik hier voor meer informatie over deze importeur in de Hi-Find van HiFi.nl

Als importeur van Final, Bryston en Audio Pro heeft Mafico een aantal nieuwe produkten toegevoegd aan het leveringsprogramma.

De Doelen Lente HiFi Show 2005 (c) Xingo
Final met Bryston

Final introduceert tijdens de Doelen Lente HiFi show het tweede model in de nieuwe reeks van kleine electrostaten. Deze aanvulling op het bestaande model 80i is de 100i. De 100i is uitermate geschikt in combinatie met een 42” plasmascherm en natuurlijk ook geschikt voor stereo en surround opstelling. Later dit jaar zal de grotere broer leverbaar zijn, genaamd model 400i met bijbehorend model 400i centerluidspreker. De Final Inverter Technology resulteert in een een groots en diep geluidbeeld en maakt het mogelijk de luidsprekers te fabriceren tegen een fractie van de kosten van vergelijkbare high-end electrostaten.  

De Doelen Lente HiFi Show 2005 (c) Xingo
Final 5.1 luidsprekeropstelling

Audio Pro is een Zweedse fabrikant van van hoogwaardige kleine luidsprekers. Van deze fabrikant wordt de zeer kleurrijke Allroom serie getoond. Bijzonder is ook de Image “Qube”, die vanwege zijn speciale ontwerp ingezet kan worden als kleine vloerstaande surround luidspreker (25 x 33,5 x 25 cm). Dit maakt surround weergave mogelijk, zonder in het oog springende satelieten. De ACE BASS 2 is een mini subwoofer, voorzien van vier 5,5” woofertjes en een 10” passieve radiator, wat resulteert in een diepe en snelle basweergave. 

De Doelen Lente HiFi Show 2005 (c) Xingo

Last but not least natuurlijk de produkten van Bryston. De bestaande versterkerlijn is voorzien van een nieuwe look, wat de versterkers een meer vriendelijke uitstraling geeft. Nieuwe produkten van Bryston zijn de 2B SST eindversterker, de BP26 voorversterker en de B100 SST geïntegreerde versterker. De 2B SST is een 2 x 100 Watt eindversterker, onder andere met twee zwaardere, onafhankelijke voedingen en nieuwe SST uitgangen. De BP 26 is een doorontwikkeling van de BP 20 en BP 25 en voorzien van een nieuwe externe voeding MPS2, die door hoogwaardige schakelingen en 68000 μF aan afvlakking een nog transparanter en opener geluidsbeeld geeft.

De Doelen Lente HiFi Show 2005 (c) Xingo
De nieuwe, "vriendelijke" Bryston lijn

De B100 SST levert 2 x 100 Watt vermogen, ook voorzien van SST uitgangen, drie seperate voedingen (2 voor analoog en 1 voor digitaal), een nieuwe digitaal gestuurde anologe volume controller, een afstandsbediening, vier digitale ingangen (optionele interne DA converter leverbaar) en een R232 aansluiting voor toekomstige upgrade. 


EDITORS' CHOICE