Synergistic Research Accelerator en Tricon Analog

Iedere recensent kent het verschijnsel dat hij soms aan het eind van een testperiode afscheid moet nemen van een product dat hij het liefst had behouden. Mij overkwam dat meer dan een jaar geleden toen ik in mijn systeem kennismaakte met de Tesla interlinks en luidsprekerkabels van Ted Denney III`s innovatieve Amerikaanse kabelmerk uit het zonnige California. Trouwe lezers met een goed geheugen zullen zich misschien herinneren dat ik uiteindelijk door het combineren van verschillende typen een perfect op mijn installatie afgestemde mix kon samenstellen.

Inmiddels heeft die ervaring reeds lang de gedaante aangenomen van een mooie herinnering. Deze wordt weer tot leven gewekt op het moment dat ik het aanbod krijg om twee goedkopere typen uit de Tesla serie uit te proberen. Zouden deze varianten hetzelfde effect op mij hebben? Let’s find out!

Bij het creëren van de Accelerator interlink en luidsprekerkabel is gebruik gemaakt van dezelfde drie Tesla technologieën die ook in de eerder geteste, duurdere modellen gebruikt zijn. Ik laat ze nog even kort de revue passeren:

Zero Capacitance Active Shielding

Dit is een actieve afscherming van de kabel waarbij de natuurlijke tendens van een kabel om elektronen vanuit de signaalgeleiders in het dielectricum te laten lekken, gereduceerd wordt door op de afscherming een actieve gelijkstroom te plaatsen. Buiten de signaalbaan om wordt een barrière opgeworpen die actief radio frequente- (RFI) en elektromagnetische interferentie (EMI) elimineert. De actieve bias wordt geleverd door een `Mini Power Coupler`(MPC).

Klik hier voor de iPad vriendelijke PDF

MERK

EDITORS' CHOICE