REVIEWCassiopeia

Cassiopeia seti audio kabelserie

Het testen van audiokabels behoort bij bijna alle recensenten ter wereld tot een van de meest gevreesde taken. Ten eerste weten we allemaal dat de klankmatige eigenschappen van kabels bij weergave op verschillende audiosystemen, ineens als bij toverslag kunnen veranderen. En door die vermeende wispelturigheid kun je lelijk je handen branden bij het de hemel in prijzen of de grond inschrijven van een product.

In deze test wordt het door de fabrikant allemaal nog veel spannender gemaakt. De ontwerper van dit gloednieuwe kabelmerk beweert namelijk dat hij kabels kan maken die opgebouwd zijn uit grondstoffen en contactmaterialen die de grootste high-end kabelfabrikanten ter wereld alleen maar voor hun veel duurdere producten gebruiken!

Dat ze daarbij ook nog eens beter zouden presteren en als klap op de vuurpijl, ook nog eens verschillende keren goedkoper zijn, brengt het op het randje van volstrekte ongeloofwaardigheid. Ik snap dus helemaal als u nu waarschijnlijk een diepe gaap niet kunt onderdrukken en er eigenlijk gewoon geen bal van gelooft. Ik dus in eerste instantie ook niet en vandaar deze test!

Klik hier voor de iPad vriendelijke PDF


EDITORS' CHOICE