REVIEWVogel`s

Vogel`s Glider

Een tv-beugel dient om een tv aan de muur te hangen, zo eenvoudig is dat. Waarom we dan de Glider van Vogel`s hebben laten aanrukken voor een test? Omdat dit toch wel een heel bijzondere tv-beugel is...

Om te beginnen kost de Glider 599,- euro. Dat is niet niets, zeker als je bedenkt dat sommige mensen zo’n bedrag maar met moeite spenderen aan hun tv zelf, laat staan aan een beugel om `m op te hangen. Maar voor die doelgroep is de Glider eigenlijk niet bedoeld. Wel voor mensen die op zoek zijn naar het ultieme gebruiksgemak. En die - laat ons eerlijk zijn - niet vies zijn van een streepje luxe in de huiskamer. De Glider is ontworpen voor schermen met een schermdiameter tussen de 42" en de 60" en voor een maximaal gewicht van maar liefst 70 kilogram.

Perfecte positie

We hebben hier namelijk te maken met een gemotoriseerde tv-beugel, waarmee het mogelijk is om het daaraan bevestigde scherm van de muur weg te laten bewegen - naar de kijker(s) toe, dus - en vervolgens maximaal 45" naar links of rechts te draaien. Maar er is meer.

Klik hier voor de iPad vriendelijke PDF

MERK

EDITORS' CHOICE