NIEUWS

VAD 2001 (HiFi.nl ook aanwezig)

Redactie HiFi.nl | 03 oktober 2001

PERSBERICHT

VAD HI-FI SHOW 2001 - Manifestatie voor stijlvol luisteren en kijken -

Hi-fi stereo, DVD, surround sound, introducties, vinyl, live optredens, SACD, home theatre, MP3. Dat is maar een greep uit wat de komende editie van de VAD hi-fi show de bezoeker te bieden heeft. De show vindt dit jaar plaats in het weekend van 20 en 21 oktober in het inmiddels voor velen vertrouwde maar inmiddels geheel verbouwde Golden Tulip Conference Hotel Koningshof in Veldhoven.

Wie op zoek is naar de ultieme beleving in home theatre of high end mag de VAD hi-fi show 2001 niet missen. De VAD hi-fi show is dé ontmoetingsplaats voor wie zich oriënteert op de hi-fi markt, voor discussie met fabrikant en leverancier maar ook pure muzikale ontspanning. Animators zullen op ludieke wijze het publiek vermaken. Ook de live optredens zullen dit jaar niet ontbreken. Naast het nieuwste uit het topsegment van beeld- en geluidsapparatuur, alsook home automation, kan de bezoeker zijn hart ophalen aan accessoires een natuurlijk cd's en elpees.

De VAD hi-fi show 2001, Manifestatie voor stijlvol luisteren en kijken is geopend voor het publiek op zaterdag 20 en zondag 21 oktober 2001. De openingstijden zijn van 10.00 uur tot 18.00 uur en de entree bedraagt
ƒ 15,-- per volwassene.

Voor meer informatie: bezoek de officiele website.HiFi.nl op de VAD Show 2001

De redactie van HiFi.nl zal de complete VAD Show volledig en uitgebreid verslaan via het internet. Hiervoor is een een aparte HiFi.nl/VAD Show 2001 website ingericht waar u nieuws, achtergronden, showinformatie en wetenswaardigheden zult kunnen lezen: hifi.nl/vad2001.

Tijden het weekend van de VAD Show zal de HiFi.nl redactie een aparte redactieruimte bemannen van waaruit artikelen, impressies en besprekingen zullen worden gepubliceerd. Alles voorzien van tekst, fotos en film.


EDITORS' CHOICE