NIEUWS

Medewerking gevraagd!

Redactie HiFi.nl | 15 augustus 2001

Vaste bezoekers van HiFi.nl zullen het afgelopen jaar hebben gemerkt hebben dat er dagelijks steeds meer nieuwsitems geplaatst worden op HiFi.nl. Ook zal opgevallen zijn dat er nog steeds voor gekozen wordt om niet alleen HiFi nieuws te plaatsen maar ook wetenswaardigheden over gerelateerde zaken als audio/video ontwikkelingen en muziek in het algemeen een plaats in de nieuwsrubriek te geven.

Helaas, en ondanks zeer veelvuldig aandringen, ontvangt de redactie vanuit de HiFi-branche nog steeds mondjesmaat nieuws en persberichten, maar dit schijnt een probleem te zijn wat ook vaak door de bekende tijdschriften wordt aangegeven.

De redactie van HiFi.nl benadrukt daarom nogmaals dat ook bezoekers van HiFi.nl(particulier en professioneel) hun tips voor actuele nieuwsitems (graag voorzien van een korte tekst + bronvermelding, URL) naar de redactie kunnen sturen. Deze berichten worden door de redactie gecontroleerd, eventueel geredigeerd en vervolgens met een verwijzing naar bron en inzender gepubliceerd.

Kortom, heb je relevant HiFi-nieuws, stuur het naar: redactie@hifi.nl.

Bijvoorbaat bedankt! (dit aanbod heeft een onbeperkte geldigheidsduur ;-))


EDITORS' CHOICE