NIEUWS

De Minipod Bass Station

Redactie HiFi.nl | 13 augustus 2001

(Ingezonden mededeling)

De ‘fatboy’ onder de subwoofers is gearriveerd.

Blueroom Loudspeakers kondigde onlangs gezinsuitbreiding aan van de Minipod familie. Het was geen lichte bevalling, maar dit is dan ook wel een zwaargewicht die van zich laat horen! Het Bass Station is bedoeld als een akoestische en esthetische aanvulling op het Minipod luidsprekersysteem maar kan ook zonder Minipod luidsprekers, in combinatie met ieder stereo- of AV-hometheatre-systeem, worden opgesteld.


De vorm van het Minipod Bass Station is geïnspireerd op de klassieke vorm van een percussie drum. De krachtige 10 inch laag weergever trilt als een drumvel en stuwt het geluid via de cylindrische behuizing door een poort aan de onderzijde van de kast. Het bass station is op de sputnik pootjes 529 mm hoog met een diameter van 348 mm en wordt geleverd in de standaard minipod kleuren: zilver, blauw, zwart en wit. Twee limited-edition-versies zijn hieraan toegevoegd: 'midnight blue' en 'pearlescent white'.

Prijzen:
classic edition (blauw, zwart, zilver, wit) fl. 1999,-
special edition (midnight blue, pearlescent white) fl. 2199,-

Voor meer technische specificaties of andere informatie kunt u kijken op www.blueroom.nl of bellen naar Blueroom Benelux, telefoon: +31-20-4212200.


EDITORS' CHOICE