NIEUWS

Star Wars op DVD?

Redactie HiFi.nl | 25 april 2000
George Lucas, maker van de Star Wars films, heeft het weer voor elkaar, hij bewees de afgelopen weken eens te meer de slimste man in de gehele filmindustrie te zijn. Nog geen week na de release van Star Wars Epiosde 1 op VHS en Japanse Laserdiscs, braken plotseling de geruchten rond een release van de film op DVD los. Hoe knap van Lucas dat hij het altijd weer voor elkaar krijgt om de wereld om hem en zijn films te laten draaien.

De geruchten zijn op geen enkele manier bevestigd door Lucas en consorten, al doen een hoop websites je dat wel geloven. Dat er op dit moment gewerkt wordt aan de DVD van The Phantom Menace is waar, dit gebeurd echter door een 'skeleton-crew', heel weinig mensen dus en het gaat hier puur om de voorbereidingen van de extra's voor de voorlopig nog niet komende release.

Of het hier ook ging om een wereldwijde release is onbekend helaas, maar goed de potentie is er, maar ILM meldde ook het volgende "as long as it's not on the official Star Wars website, www.starwars.com, it's not true, at least not official". Daar hebben we dus ook weer niks aan, helaas.

Bron: DVD-Info Point

EDITORS' CHOICE