NIEUWS

'Loungen' en HiFi op Excellence 2001


Redactie HiFi.nl | 18 mei 2001

EEN NIEUWE STIJL IN LIFESTYLE

Meer dan ooit maken we kennis met andere culturen en eetgewoontes. Onthaasten is de nieuwe levensstijl. Deze trends staan centraal tijdens de zevende editie van Excellence die in het pinksterweekeinde, van 1 t/m 4 juni 2001, door Kohnen Beursorganisatie i.s.m. MECC Maastricht worden georganiseerd op het landgoed Pietersheim te Lanaken (België).

Excellence 'nieuwe stijl' heeft een volledig nieuw jasje gekregen. Niet alleen de uitingen van Excellence zijn aangepast, maar ook de beurs zelf. Ruim 130 exposanten presenteren in 'cubes' hun eigentijdse producten. Verder kan men terecht in de 'e-lounge' en 'the loft', die elk een eigentijdse sfeer uitstralen, gerealiseerd door een aantal gelijkgestemde exposanten.
Tijdens de beurs kunnen bezoekers in een speciaal ingericht paviljoen trendshows bezoeken. Hier kan het publiek kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mode en interieur passend bij de levensstijl van de Excellence-bezoeker. Verspreid over het terrein geven vijf 'trendcorners' de bezoekers inzicht in deze laatste trends.

Op Excellence 2001 veel aandacht voor: trendshow en trendcorners, women´s club, eten & drinken en NATUURLIJK HiFi! Verschillende HiFi-importeurs zullen de mooie omgeving gebruiken voor de presentatie van hun produkten.
Al met al een aanrader deze Excellence 2001!

Informatie
Excellence vindt plaats van vrijdag 1 tot en met maandag 4 juni 2001 op landgoed Pietersheim te Lanaken(B). De beurs is op vrijdag 1 juni geopend van 13.00 uur tot -23.00 uur en in het weekeinde van 11.00 uur tot 21.00 uur. Excellence is een produktie van Kohnen Beursorganisatie en MECC Maastricht.
Voor reserveringen kunt u bellen met: 0900-4483636 (75 ct. per minuut).

Meer informatie vindt u hier of op de website van Excellence 2001

EDITORS' CHOICE