NIEUWSAudio Physic

Audio Physic introduceert Classic Line

Redactie HiFi.nl | 19 juli 2012 | Audio Physic

Audio Physic introduceert de definitieve versie van de Classic Line. Hiertoe behoren twee vloerstaande modellen, de Classic 10 en Classic 20, die per direct leverbaar zijn. In augustus wordt de serie gecomplementeerd met de Classic Compact en Classic Center. Ook de bijbehorende Luna subwoofer zal vanaf dan verkrijgbaar zijn.

De Classic Line is verkrijgbaar in de afwerkingen glas en wit hoogglans en zwart hoogglans. Deze afwerkingen zijn mogelijk door de sandwich kastconstructie, met geïntegreerde basreflex sleuven (Classic 10, Compact en Center). Samen met de verwisselbare frontpanelen (open of met doek) zorgt dit voor een strak uiterlijk. 

De WBT NextGen aansluitingen en de voor deze serie nieuw ontwikkelde luidsprekerunits zorgen volgens Audio Physic voor een toegankelijk geluidsbeeld. Een paar Classic 10 speakers kost 1600 euro per paar.

Tevens heeft Audio Physic de Virgo 25 plus+  geïntroduceerd, die onlangs op de High End in München reeds aan de hifiliefhebbers werd voorgesteld. Dit model vult in de Reference lijn de ruimte tussen de Virgo 25 en de Avantera. Moderne dempingmaterialen en nieuwe WBT NextGen zilver aansluitingen geven het nieuwe model meer rust, ruimte en klank dan de ‘gewone’ Virgo 25. Volgens Audio Physic is de combinatie van snelheid en echte klank in het laag zeer bijzonder. De geoptimaliseerde massieve voeten, zoals ook gebruikt bij de Avantera, en de aluminium fronten in wit of zwart hoogglans zorgen voor een bijpassende uitstraling. Prijzen zijn vanaf  € 10.000 per paar.   

Kijk op de website van importeur More Music voor meer informatie 


EDITORS' CHOICE