NIEUWSAudioAanZee

AudioAanZee daagt je uit

Redactie HiFi.nl | 21 juli 2012 | Blumenhofer

AudioAanZee heeft een aantal nieuwtjes die je zeker even moet bekijken. Zo dagen zij je uit voor een DAC en streaming challenge, is er een aantal aanbiedingen op de website opgenomen, en is het assortiment uitgebreid. En last but certainly not least: Music2Audio Import heeft hen uitgeroepen tot dealer van de maand! 

AudioAanZee bestaat nog niet zo lang, zoals je hier al hebt kunnen lezen. De winkel is gevestigd in Den Helder en biedt een mooi assortiment van apparatuur die aan één eis moet voldoen; de muzikaliteit en bijbehorende emotie moet voelbaar zijn. En dat loont, want importeur Music2Audio Import heeft hen uitgeroepen tot dealer van de maand. Waarom? “Vanwege de speciale benadering, gedegen kennis en down to earth mentaliteit is Audio Aan Zee in zeer korte tijd uitgegroeid tot een speler in de branche om rekening mee te houden!”

DAC en streaming challenge
Wil je de winkel zelf eens gaan bezoeken? AudioAanZee daagt je uit. Maak kennis met hun assortiment DAC`s en streamers en neem jouw eigen DAC mee om te kunnen vergelijken.
AMR DP777, speelt mee op het hoogste niveau. €3600,-
Block Audio DAC-100. In deze prijsklasse en ver daarboven een topper! €499,-
Block Audio IR-100, internetradio en streamer. €549,-
ADL GT40: DAC, koptelefoonversterker, phonoversterker mm/mc en AD converter. €475,-
Bel of mail hen voor een afspraak, de koffie staat klaar.


Foto: ADL GT40

Blumenhofer Fun 13 en Big Fun 17
AudioAanZee heeft de Blumenhofer Fun 13 en Big Fun 17 aan hun assortiment toegevoegd. De Fun 13 is de grote broer van de Fun 10. Hoewel hij groter is met een dieper laag, heeft hij wel dezelfde muzikale eigenschappen. Hij is afgewerkt met echt hout fineer en leverbaar in elke gewenste afwerking. De Big Fun 17 is volgens AudioAanZee een echte parel. Zij omschrijven het geluid als rijk, muzikaal en zeer transparant. 


Foto: de Big Fun 17

Wil je meer weten over Blumenhofer? In deze recensie van Music Emotion ging de auteur naar de `bron` van Blumenhofer Acoustics in Zuid-Duitsland om naar de Wiki luidspreker te luisteren. Wil je het geluid zelf ervaren, dan moet je bij AudioAanZee zijn. 

Een aantal hete aanbiedingen
Is de vakantie iets de duur uitgevallen en heb je weinig budget voor hifi? Voor de warme maanden heeft AudioAanZee een aantal hete aanbiedingen, namelijk:
- JM Reynaud Offrande Supreme V2, demo aanbieding (van €6300,- voor €5300,-).
- JM Reynaud Euterpe, demo aanbieding (van €2050,- voor €1750,-).
- Guru QM10 two, actie fabrikant.
- Block Audio CVR-100, actie fabrikant.  


Foto: JM Reynaud Offrande Supreme V2

Kijk voor meer informatie over de aanbiedingen en genoemde producten op de website van AudioAanZee. Je kunt natuurlijk ook contact met hen opnemen via onderstaande gegevens. 

AudioAanZee
Achterbinnenhaven 110
1781 BG Den Helder
E: info@audioaanzee.nl
T: 06-40361998
Website

MERK

EDITORS' CHOICE