NIEUWSPrimare

Primare introduceert de MM30 Media Module

Redactie HiFi.nl | 20 juli 2012 | Primare

Een tijdje terug kon je deze recensie lezen van Music Emotion over de I32 geïntegreerde versterker en de PRE32 voorversterker van Primare. Primare ontwerpt sinds jaren modulair opgebouwde apparatuur. Door deze keuze kan Primare apparatuur aangepast worden aan de eisen van de markt en het voortschrijden van de techniek. De nieuwe MM30 Media Module past in deze filosofie. Uitgerust met deze module kunnen de I32 geïntegreerde versterker en de PRE32 voorversterker nu o.a. ook muziek streamen. 

De MM30 kan via Ethernet of Wifi verbonden worden met een netwerk. Je bedient de module vanuit jouw luisterpositie, bijvoorbeeld met behulp van de speciale PrimareHD App (Apple/Android), en je streamt muziek vanaf de computer of NAS. Of je luistert naar muziek op jouw iPhone, iPod of iPad, USB-drive of laptop via de asynchrone USB-aansluiting. Via de vTuner heb je toegang tot een groot aantal radiostations vanuit de hele wereld. De MM30 functioneert tevens als een hoogwaardige DAC. De kaart beschikt naast de gebruikelijke coaxiale en optische digitale ingangen ook over asynchrone USB-ingangen. Alle digitale ingangen zijn geschikt voor weergave van 24 bits/ 192 kHz data. Met firmware updates en upgrades wordt de module via jouw netwerk volledig up-to-date gehouden. In onderstaande afbeelding is de module toegepast in de PRE32 voorversterker. 


Klik op de afbeelding om naar de website van Primare te gaan

De adviesverkoopprijs van de Primare MM30 Media Module is 1.090 euro. Kijk voor meer informatie op de website van importeur More Music. Zij hebben ook een Special Page op HiFi.nl. 

MERK

EDITORS' CHOICE