NIEUWSSharp

Aplusk distributeur Sharp LCD monitoren

Vandaag werd er een samenwerking bekend gemaakt tussen Aplusk en Sharp Electronics Benelux. Aplusk is benoemd tot Benelux distributeur van de professionele LCD monitoren van Sharp. Beide organisaties spreken hun vertrouwen uit in een succesvolle samenwerking.

Aplusk zal de LCD monitoren van Sharp distribueren via zijn uitgebreide netwerk, waar honderden dealers bij zijn aangesloten. Rutger Karelse – General Manager van Aplusk – is enthousiast over de kersverse samenwerking: “Met Sharp hebben wij wederom een sterk merk binnen onze gelederen. Een merk waarmee wij o.a. invulling kunnen geven aan de toenemende vraag naar echte grootformaat displays. Denk daarbij aan displays met een beelddiagonaal tot wel bijna drie meter”.Het Sharp LCD monitorassortiment omvat op dit moment modellen van 32” tot 108”. Voor Aplusk en zijn dealers ligt de toegevoegde waarde in de modellen tussen de 70” en 108”. Karelse: “Wij merken een verschuiving in de vraag naar steeds grotere formaten displays, bijvoorbeeld als vervanger voor het schoolbord of voor videoconference toepassingen waarbij zowel sprekers als documenten duidelijk getoond moeten kunnen worden. Doordat de Sharp displays zeer dun en licht zijn, een scala aan aansluitingen hebben, bijzondere features kennen én uiteraard een zeer goede beeldkwaliteit leveren zijn deze displays erg goed in te zetten voor allerlei toepassingen in de zakelijke en educatieve markt. Met Sharp kunnen we de toenemende vraag naar volle tevredenheid invullen”. 

Wil je meer informatie over de grootformaat LCD monitoren van Sharp of over andere Aplusk oplossingen en mogelijkheden, bel 088 - 7000800 of mail naar info@aplusk.nl. Je kunt ook kijken op de website van Aplusk.


EDITORS' CHOICE