NIEUWSRhapsody

Magico S5 show bij Rhapsody

Redactie HiFi.nl | 18 juli 2012 | Magico

Onlangs kon je in dit bericht lezen dat de Magico S5 en Q7 naar Nederland komen. Rhapsody besluit dit heugelijke feit extra glans te geven. Op zaterdag 21 juli geven zij van 10.00 tot 16.00 uur een show met de Magico S5, Sonore, Zanden, Transrotor met Benz element en de d-speler van dCs. 

De Magico S5 is de eerste telg van de S-serie, die wat minder extreem geprijsde modellen heeft dan de kostbare Q-serie. De S5 is voorzien van een fraaie gebogen, geextrudeerde aluminium behuizing van 1,25 cm dik met uitgebreide onderhuidse ‘bracing’. Hij weegt 86 kilo en heeft een frequentiebereik van 22 tot 50 kHz en kastafmetingen van 122 cm hoog, 35 cm breed en 38 cm diep. Kijk hier voor informatie. 



Op zaterdag juli kun je hem bij Rhapsody gaan bewonderen: “Dit wordt een heerlijke muzikale dag voor de mensen die nog niet op vakantie zijn of voor de thuisblijvers. De nieuwe S5 van Magico is nu geheel ingespeeld. Het team van Magico presteert het elke keer weer om een statement neer te zetten. Wat is er niet mooier om dit dan met iets moois uit ons eigen land te combineren, Sonore. Sonore is voor velen al een bekende bij Rhapsody en we kunnen u zeggen dat dit een zeer fraaie combinatie is. Deze dag maken we gebruik van de dCs cd-speler met clock, transrotor draaitafel met een Benz element en een prachtige phonotrap van Zanden die bij ons een primeur gaat beleven. Kortom, jullie zijn weer meer dan welkom.”



In de virtuele nieuwsbrief van Rhapsody lazen we nog een aantal interessante nieuwtjes. Ook de Magico Q7 heeft zijn weg naar Nederland gevonden. Rhapsody Sound + Vision is de enige dealer bij wie je deze Magico telg kunt bewonderen. In oktober zullen zij met deze gigant een show organiseren. Septembermaand wordt een Sonus Faber maand bij Rhapsody. Zaterdag 8 en zondag 9 september gaat Rhapsody Sound + Vision de Sonus Faber Aida presenteren. To be continued…

Showinfo
De show vindt plaats op zaterdag 21 juli en duurt van 10.00 tot 16.00 uur. 

Rhapsody
Borneolaan 25
1217 GX Hilversum
(tel) 035- 6284644
info@rhapsody.nl
Website / Special Page

MERK

EDITORS' CHOICE