NIEUWSPhilips

De nieuwe Philips DesignLine Edge tv’s

Philips heeft haar DesignLine Edge tv-serie vernieuwd. De lijn wordt aangekondigd als een ideale match met het hedendaagse interieur. De tv’s zijn voorzien van een witte behuizing en een strak glazen front. Deze nieuwe Smart TV-serie combineert de nieuwste Smart TV-mogelijkheden, de kijkervaring van Ambilight Spectra 2 en 3D-prestaties. De 119 cm (47``) en 107 cm (42``) DesignLine Edge tv’s zullen in het derde kwartaal van 2012 verkrijgbaar zijn in Europa en Rusland.

De naam zegt het eigenlijk al: er is veel aandacht besteed aan het design van de DesignLine Edge. De tv’s hebben een minimalistische, opgeruimde front, vervaardigd uit één stuk glas met tiptoetsen en het is gemonteerd in een slank, parelwit frame. De onlangs onthulde modellen zijn de grootste en dunste DesignLine-tv’s tot nu toe. Ambilight Spectra 2 zorgt voor de lichteffecten. De DesignLine Edge-modellen zijn voorzien van de nieuwste Smart TV-toepassingen. De ingebouwde Wi-Fi-interface sluit de tv`s draadloos aan op een lokaal netwerk of internet en opent de deur naar de wereld van digitale content. Een breed scala aan applicaties en diensten - zoals Video on Demand, catch-up TV en surfen op internet - is binnen handbereik via het nieuw vormgegeven Philips Smart TV-beginscherm. Ook zijn de Philips DesignLine Edge-apparaten voorzien van Pauze TV, USB Recording en Skype. De Philips MyRemote App tovert tablets en smartphones om tot een slimme afstandsbediening, waarmee door de elektronische programmagids (EPG) gebladerd kan worden. Met deze app kunnen ook foto’s en video’s met één simpele ‘swipe’ op de tv worden getoond. 
De nieuwe DesignLine Edge-modellen zijn voorzien van geavanceerde beeldkwaliteitverbeterende functies als 600Hz Motion Rate Perfect voor zeer scherpe beeldweergave en Pixel Precise HD voor zeer gedetailleerde actiebeelden. En uiteraard is er ook gewerkt aan de 3D-ervaring. Met 3D Depth Adjustment kan iedereen zijn driedimensionale content bekijken zoals hij dat wil door de diepte naar zijn persoonlijke voorkeur aan te passen. Ook zijn er uitgebreide conversiemogelijkheden van 2D naar 3D. Tenslotte maakt de unieke Two Player Full Screen Gaming-modus het mogelijk om 2D-games met z’n tweeën driedimensionaal in full-screen te spelen.De DesignLine Edge werd onthuld door TP Vision. Het bedrijf richt zich op het ontwikkelen, produceren en verkopen van Philips TV’s in Europa, Rusland, het Midden Oosten, Brazilië, Argentinië, Uruguay, Paraguay en diverse landen in Azië. TP Vision combineert zijn designexpertise en de innovatieve kennis van Philips TV met de uitstekende prestaties, flexibiliteit en snelheid van TPV Technology. Op de website van Philips vind je meer informatie over de DesignLine Edge-modellen. Hieronder vind je een filmpje dat Philips begin van dit jaar uitbracht met info over de DesignLine Edge. Wist je trouwens dat HiFi.nl een Beeld & 3D special heeft? Je vindt hem hier

MERK

EDITORS' CHOICE