NIEUWSVogel`s

3D-kijkervaring met wandsteunen Vogel`s

Vogel’s optimaliseert de 3D-kijkervaring met nieuwe wandsteunen. 3D technologie komt over het algemeen alleen tot zijn recht wanneer je recht voor de televisie zit. De nieuwe wandsteunen van Vogel’s zorgen dat de tv kan draaien en kantelen om de juiste hoek te vinden.

Het driedimensionale effect van 3D-tv wordt gerealiseerd door twee beelden op het scherm over elkaar heen weer te geven. Dit brengt de diepte van 3D-bioscoopervaring in de huiskamer. Dat gaat echter alleen op wanneer je recht voor de televisie zit. Anders gaat veel van het 3D-effect verloren, of zie je hinderlijke flikkeringen.

Vogel’s heeft bijna veertig jaar ervaring in de ontwikkelingen van steunen en bevestigingssystemen die zijn bedoeld om je nog meer te laten genieten van audio-, video- en multimedia apparatuur. Deze wandsteunen geven de flatscreen-tv volgens Vogel’s een gestroomlijnd en stijlvol uiterlijk. Het scherm kan gemakkelijk naar boven of beneden worden gekanteld voor meer kijkcomfort. Ook kan het worden gedraaid om de beste kijkhoek voor een willekeurige plek in de kamer te realiseren.

Vogel’s heeft een breed assortiment wandsteunen voor flatscreen-tv’s met 3d ondersteuning: 

  • Vogel’s THIN 345: Deze platte wandsteun is geschikt voor middelgrote flatscreens van 32” tot 55” in een kast. het scherm kan tot 20 graden kantelen en tot 180 graden draaien. 
  • Vogel’s THIN 245: Deze ultraplatte wandsteun is geschikt voor kleine flatscreens van 26” tot 42”. De 3D-tv hangt 3,5 cm van de wand, maar kan tot 51 cm worden uitgetrokken. Het scherm kan 20 graden kantelen en tot 180 graden draaien. 
  • Vogel’s WALL 1345: Deze wandsteun biedt stevige ondersteuning voor middelgrote faltscreens van 32” tot 65”, met een gewicht van maximaal 45 kg. De steun is handig voor flatscreen dat om de hoek hangt. Het scherm kan 10 graden kantelen en tot 180 graden draaien. 
  • Vogel’s WALL 1245: Deze wandsteun is geschikt voor kleine flatscreens van 26” tot 42”. het scherm kan 10 graden kantelen of tot 180 graden draaien.

Vogel`s heeft ook een Special Page op HiFi.nl

MERK

EDITORS' CHOICE