NIEUWSVita Audio

Oranje Sportzomer met Vita Audio

Zomers nieuws van Vita Audio: de oranje R1. De handzame radio R1 laat je namelijk in stijl genieten van alle topsport die deze zomer op het programma staat.

Ook na het voor Oranje teleurstellend verlopen EK staan er nog genoeg sportevenementen op de zomerse agenda. In Frankrijk zijn de renners onderweg in de Tour, met dit jaar maar liefst achttien Nederlanders aan start (waarvan er helaas al een is afgevallen). Eind juli beginnen natuurlijk de Olympische Spelen in Londen. Voor de mensen die de zomer niet achter de televisie wil doorbrengen, maar het sportaanbod wel willen volgen, biedt Vita Audio uitkomst. 

De radio’s van Vita Audio zijn met zorg geproduceerd en dat is volgens Vita Audio terug te horen in de geluidskwaliteit. De handgemaakte casing met oranje pianolak maakt het oranjegevoel nog groter. 

De R1 is net zo gemakkelijk te bedienen als bijvoorbeeld een iPod. De optionele draagtas en de oplaadbare batterij zorgen dat de radio ook draadloos gebruikt kan worden. Zo kun je bijvoorbeeld in de tuin of in het park genieten van de zon, zonder dat je iets van de wedstrijden hoeft te missen.

De oranje uitvoering van de R1 is per direct beschikbaar tegen een adviesprijs €279,-. 

De oranje versie van de Vita Audio R1 is ook onderweg naar de redactie om het oranjegevoel ook hier een op te krikken tijdens de sportieve zomermaanden.

Zie ook de Music Emotion recensie van de R1 mkII

Binnenkort verandert de naam Vita Audio overigens in Ruark Audio. De bestaande producten van Vita Audio zullen technisch en cosmetisch hetzelfde blijven. Ruark Audio is het moederbedrijf van Vita Audio en is zelf bekend door de traditionelere HiFi speakers. Toen Ruark er vijf jaar geleden voor koos om een lijn radio`s en kleine audioproducten aan te bieden, koos het bedrijf hiervoor de naam Vita Audio. De reden om terug te keren naar Ruark Audio heeft een branding insteek. Volgens het bedrijf wordt het merk Ruark internationaal geregisteerd, maar heeft Vita in veel landen een andere betekenis.

Het is de hele maand Zomermaand op HiFi.nl! Je vindt de items op de voorpagina en via de tag Zomer.

EDITORS' CHOICE