Hifidelity drieluik Bowers & Wilkins

We hebben een bijzondere Hifidelity onderaan de pagina`s van HiFi.nl geplaatst. Een Hifidelity die de toevoeging XS eigenlijk niet hoeft te krijgen, omdat-ie maar liefst 18 bladzijden telt. Je vindt `m ook bladerbaar onderaan dit bericht. 

Het drieluik is een bundeling van, je raadt het al, drie verhalen die zodanig met elkaar samenhangen, dat we besloten hebben ze als één Hifidelity aan te bieden. In deel I lees je over Society of Sound, een online community van Bowers & Wilkins waar niet alleen geïnformeerd, maar ook gediscussieerd kan worden over digitale muziek van hoge kwaliteit. Een platform waar je je kunt laten inspireren, lezen over de nieuwste ontwikkelingen of iets opsteken van mensen die dagelijks bezig zijn geluid naar een hoger niveau te tillen.

In het tweede verhaal lees je over ons bezoek aan mastering studio Polyhymnia in Baarn. Niet alleen één van de beste opname- en masteringfaciliteiten van ons land, het behoort tot de wereldwijde top wanneer het aankomt op opnemen op locatie. Deel III tot slot is onze recente visit aan Abbey Road Studios in Londen, waar we tijdens een persreis van Bowers & Wilkins een uitgebreide rondleiding kregen. Je kunt de Hifidelity Special hieronder doorbladeren, of downloaden. 

MERK

EDITORS' CHOICE