NIEUWSPhilips

Nieuwe Philips ShoqBox

Philips lanceert een nieuwe reeks draagbare, draadloze luidsprekers: de ShoqBox-reeks. Deze luidsprekers maken het mogelijk om altijd en overal muziek te delen en een stijl en configuratie te kiezen die passen bij de gewenste luisterervaring. De compatibiliteit met Bluetooth zorgt dat de speaker muziek draadloos vanaf een smartphone of tablet kan streamen. Overal. Uitstekend geschikt voor de Zomermaanden dus. 

De draagbare, draadloze Philips ShoqBox luidsprekers zijn klein genoeg voor in een rugtas, en dat is mooi meegenomen tijdens de zomermaanden. Dankzij de li-ionbatterij kan er langdurig muziek beluisterd worden op reis en met de bewegingssensor kan er snel tussen nummers geswitched worden.

Het eerste model in de ShoqBox-reeks is de SB7200. Deze speaker is spat- en schokbestendig. Daarnaast heeft dit model een ingebouwd slotje om de luidspreker aan een sportoutfit vast te maken. De SB7200 is volgens Philips dan ook ideaal voor een avontuurlijk gebruik en buitentoepassingen.

De SB7300 is het tweede model uit de reeks. Deze luidspreker is gemaakt van aluminium, heeft een speciaal roostermotief en een grote metalen volume knop. De vier neodymium luidsprekers zorgen voor een vervormingsvrij geluid met diepe bassen.

De twee luidsprekers kunnen ook samenwerken om een stereosysteem te creëren. Met een kleine verandering wordt de ene luidspreker de rechter en de andere de linker luidspreker.  

Adviesprijs

  • ShoqBox SB7200: €149,-
  • ShoqBox SB7300: €199,-

 Het is de hele maand Zomermaand op HiFi.nl! Je vindt de items op de voorpagina en via de tag Zomer.

MERK

EDITORS' CHOICE