NIEUWSDenon

Denon introduceert nieuw mid-range stereoduo

We blijven maar nieuwe hifi van Denon introduceren. Dat krijg je als het merk het assortiment behoorlijk uitbreidt. In de spotlight ditmaal: een nieuw stereoduo in de Advanced Evolution-lijn, en een categorie hoger dan de instapmodellen waar we eerder al over schreven. De PMA-720AE en de DCD-720AE stereoversterker en cd-speler zijn gegroeid ten opzichte van hun voorgangers. Beide apparaten maken gebruik van een Europese klankafstemming.  

De PMA-720AE geïntegreerde versterker is uitgerust met een nieuw Advanced High-Current Single-Push-Pull-circuit dat niet alleen zorgt voor een krachtige, maar volgens Denon ook voor een gedetailleerde weergave. De toonregeling en de versterkerschakelingen zijn zorgvuldig afgesteld met als gevolg een frequentierespons tot 100 kHz. 

De DCD-720AE cd-speler bevat een 32-bits/192 kHz digitaal-analoogomvormer waarmee geen detail van een cd verlorden gaat. Denons Advanced AL32 Processor maakt upsampling naar 32-bits mogelijk. Deze techniek zorgt volgens Denon voor een natuurlijkere weergave van zowel de artiest als de breedte, hoogte en diepte van het podium.

Om het gebruiksgemak te verhogen is de DCD-720AE voorzien van een USB-poort voor overdracht vanaf iDevices of USB-opslagmedia. Met de nieuw ontworpen afstandsbediening selecteer je bestanden, terwijl de bestandsnamen en andere informatie worden weergegeven in de tweeregelige display. Daarnaast laadt de cd-speler een aangesloten iPod, iPhone of iPad op. 

De PMA-720AE en DCD-720AE zijn vanaf nu verkrijgbaar voor €399,- p.s. in een zwarte en premium zilveren afwerking.

Voor meer informatie en specificaties kun je terecht op de website van Denon

Kijk ook eens op de Denon Special Page

MERK

EDITORS' CHOICE