NIEUWS

HiFi.nl Zomermaand

De maand juli hebben we bij HiFi.nl gebombardeerd tot Zomermaand. Of eigenlijk hebben we dat niet zelf gedaan, want het is tenslotte gewoon de hele maand zomer, maar we willen wel graag van de gelegenheid gebruik maken daar met onze artikelen op in te haken. 

Zoals we in de Meimaand Beeldmaand diverse artikelen koppelden aan het thema beeld, zullen we onze nieuws- en achtergrondartikelen deels in het kader van De Zomer plaatsen. Om die Zomermaand aan te kondigen cq. af te trappen, richten we onze aandacht even op de Sun Boxes, een van de vele projecten die mede via Kickstarter (waar we eerder deze Vinyl-plannen tegenkwamen) mogelijk gemaakt worden.

De Sun Boxes vormen een zonaangedreven geluidsinstallatie, bestaande uit twintig onafhankelijke speakers, ieder voorzien van een eigen zonnepaneel. Iedere speaker in het systeem is geprogrammeerd om een andere gitaarnoot te spelen, waardoor de boxen gezamenlijk een aparte set wegzetten. In onderstaande video wordt er meer over uitgelegd. 

De inzamelingsactie loopt tot en met 9 juli aanstaande, al is het benodigde bedrag inmiddels al opgehaald. Je leest hier meer over het project. Het project Sun Boxes is ook te volgen via Twitter.

EDITORS' CHOICE