NIEUWS

PTP Audio Solid9 en Solid12 draaitafels

PTP Audio is een nieuw Nederlands bedrijf, dat met de introductie van de Solid9 en Solid12 draaitafels de aloude tussenwielaandrijving terug in de belangstelling wil brengen.

Klassieke draaitafels met tussenwielaandrijving hebben een trouwe schare fans. Ook PTP Audio weet dat tussenwielaangedreven draaitafels fantastisch kunnen klinken, maar tegelijkertijd vinden ze ook dat een veertig jaar oud apparaat zo zijn nadelen heeft.


PTP Audio Solid9 draaitafel

De oplossing die PTP Audio voor ogen heeft, is een mix van oud en nieuw. Het compleet gereviseerde aandrijfsysteem van een klassieke Lenco L75 wordt gecombineerd met het beste wat de moderne techniek te bieden heeft, zoals de extreem stijve bovenplaat, gemaakt van lasergesneden roestvrijstaal en de massieve ombouw van cnc-gefreesd composietmateriaal.

Alle Solid9 en Solid12 draaitafels worden op klantspecificatie gemaakt, met de hand geassembleerd en zijn leverbaar in een groot aantal kleuren. Dit alles resulteert in een product dat het muzikale karakter van een tussenwielaangedreven draaitafel combineert met het design en de betrouwbaarheid van nu.PTP Audio Solid12 draaitafel

De Solid9 en Solid12 stellen de muziek voorop en dat is veel zeldzamer dan het zou moeten zijn.

Voor meer informatie kun je op de website van PTP Audio kijken.


EDITORS' CHOICE