Van de Leur Audio verkrijgbaar bij AudioAanZee

AudioAanZee in Den Helder gaat vanaf heden ook Van de Leur Audio aanbieden in winkel. Tijdens de laatste luistershow van 16 juni heeft de winkel met het merk geëxperimenteerd en besloten het op te nemen in het assortiment. 

Het in 2010 opgerichte Nederlandse bedrijf presenteert na twee jaar ontwikkeling zijn eerste twee volledig Nederlandse ontwerpen. We spraken met Van de Leur over de nieuwe ontwikkelingen. 

AudioAanZee is een nieuwe winkel binnen de HiFi branche. De ambitie van AudioAanZee: “Een assortiment van high end apparatuur en bekabeling samenstellen dat een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding heeft. Er is maar één eis waaraan moet worden voldaan: de luisteraar laten opgaan in de muziek.”  

Om deze ambitie kracht bij te zetten organiseert AudioAanZee regelmatig shows. De laatste show was volgens betrokkenen een geslaagde dag met muzikale hoogstandjes. Een van de hoogtepunten waren de Van de Leur versterkers, die vanaf nu dus verkrijgbaar zijn bij AudioAanZee: 

“De Van de Leur versterkers en Blumenhofer Genuin FS 3 hebben ons en alle aanwezigen verbaasd. Van de Blumenhofers wisten we al dat het een zeer hoog muziekaal niveau haalt, maar de Van de Leur was echt een aangename verrassing.”

Kijk op de website van AudioAanZee voor het hele verslag van de show.

MERK

EDITORS' CHOICE