Groot, groter, grootst: de AeroDream One

In de categorie: het kan nog groter (en nog duurder) verschenen onlangs de Wall of Sound en de iNuke BOOM. Maar de echte nummer een is de AeroDream One van Jarre, die alleen na bestelling volledig met de hand gemaakt wordt. De Aerodream One is de grote broer van de AeroSystem One.

De AeroDream is ongeveer 3,35 meter hoog en weegt maar liefst 395 kilo. De meegeleverde trap is dan ook geen overbodige luxe. Het geluidssysteem bevat ook de nodige weelde. Het geluidssysteem van het dock levert ongeveer 10.000 watt, die verdeeld worden onder de subwoofer, twee midrange en twee high-end speakers. 

De AeroDream One is overigens niet alleen geschikt voor iOS apparaten, maar ook voor andere mp3-spelers en smartphones. Naast de Apple 30 pin-connector is dit docking station ook uitgerust met een 6,35 mm jack aansluiting.

Geïnteresseerden moeten wel wat over hebben voor de AeroDream. Met een prijskaartje van ruim 500.000 dollar is het niet het goedkoopste dock. De AeroDream is verkrijgbaar in de kleuren chrome, zwart en wit en heeft een levertijd van zes maanden.

Meer informatie en specificaties zijn te vinden op de website van Jarre. 

Kijk ook eens op onze Opmerkelijk Special.

MERK

EDITORS' CHOICE