NIEUWSRhapsody

Devialet en Magico show bij Rhapsody

Zaterdag 30 juni wordt een dag vol met Devialet en Magico bij Rhapsody. Iedereen is dan welkom van 10.00 – 16.00 in de winkel in Hilversum.


Devialet D-premier

Onder andere de fabrikant van Devialet is de hele dag aanwezig en geeft om 11.00 uur een lezing. “De D-premier van Devialet is de meest complete versterker van dit moment,” vertelt Rhapsody. “Alles, maar dan ook alles, zit in dit prachtige design. Als Rhapsody kunnen we dan ook zeggen dat het een High-End performance geeft. De D-premier is een uniek, smal design en combineert een voor- en eindversterker en een DAC, Phono en heeft WiFi.”

Lees ook onze recensie van de Devialet D-Premier

Deze dag zal ook worden gebruikt om voor het eerst in Nederland twee D-premiers in een mono configuratie te schakelen. Het resultaat is 400 watt per kanaal met een vervorming van minder dan 0,00025%!


Magico S5

Naast dit allemaal is er ook nog plek voor een Nederlandse primeur: de nieuwe S5 van Magico. Dit is het jongste ontwerp van het bedrijf. “De dual mono’s van Devialet gaan we draaien op de reeds bestaande Q3 van Magico,” vertelt Rhapsody. “De kabels die worden gebruikt zijn van Shunyata. We zullen deze dag ook de Aurender via de Devialet demonstreren. Kortom, we gaan er weer een heerlijke dag van maken!”

Rhapsody
Borneolaan 25
1217 GX Hilversum
(tel) 035- 6284644
info@rhapsody.nl
Website / Special Page


EDITORS' CHOICE